Autolaturi 2x USB GPS-paikannin + äänivalvonta

SKU: 09-051 Minulla on kysymys
Valmistaja PROFIO
Tuotteiden saatavuus ennakkotilaus
Toimitusaika 1-3 viikkoa.
Kyllä! Me lähetämme sinne US
Hinta ilman ALV 91,66 U$
Hinta sis. ALV 110,00 U$
- +

Tuotteen kuvaus Autolaturi 2x USB GPS-paikannin + äänivalvonta

Autolaturi 2x USB GPS-paikannin + äänivalvonta . Laturi on yhteensopiva kaikkien markkinoilla olevien ajoneuvojen kanssa , koska se on kytketty auton sytyttimeen. Se tarjoaa riittävästi reaaliaikaista tietoa valvotusta ajoneuvosta. Ensi silmäyksellä se näyttää perinteiseltä autolaturilta, mutta se piilottaa GPS-paikantimen. Laitteen kompakti ja tyylikäs muotoilu sulautuu täydellisesti ajoneuvosi sisustukseen, joten sinun ei tarvitse huolehtia sen paljastamisesta.

Tämän autolaturin avulla sinulla ei ole ongelmia ajoneuvosi paikantamisessa, jos lainaat sen ystävällesi tai lapsellesi, jolloin vältyt ei-toivotuilta tunteilta ja pelolta tai huolelta, onko miehistö autossa kunnossa. Laitteen mukana tulee matkapuhelimeesi vapaasti saatavilla oleva "TrackSolid"-sovellus (iOS, Android), jolla voit seurata sen ajoneuvon nykyistä sijaintia, jossa autolaturi sijaitsee, ja saat myös yleiskuvan hälytyksistä. .

gps-paikannus autossa autolaturissa

Yksinkertainen asennus

Useimmilla GPS-paikantimien markkinoilla olevilla laitteilla on erittäin monimutkainen asennus. Älä huoli, sillä tämä malli ei vaadi asennusta. Liitä vain autolaturi auton tupakansytyttimeen ja voit alkaa käyttää kaikkia sen ominaisuuksia.

gps-paikannus autolaturin asennuksessa

SOS hätäpuhelu

Hätätilanteessa voit aktivoida hälytyksen painamalla vastaavaa SOS-painiketta 3 sekunnin ajan. Laite lähettää sitten tekstiviestin oletusmatkapuhelinnumeroon ja myös soittaa siihen, kunnes puhelu vastaanotetaan.

gps-seurannan hätä SOS-painike

Äänen seuranta

Kun "Monitor"-komento on lähetetty laitteelle tekstiviestillä, laite vastaa "OK" ja valitsee oletusarvoisen SOS-matkapuhelinnumeron. Puhelun saatuaan SOS-numerossa oleva henkilö kuulee, mitä autolaturin ympärillä tai ajoneuvon sisällä tapahtuu. Kuuntelun aikana laite ei tuota ääni- tai valosignaaleja ja siksi se on totaalista huomaamatonta kuuntelua.

GPS-paikannusautolaturi äänivalvonnalla

Ajoneuvon tilan tunnistus

Laite tukee ajoneuvon tilan havaitsemista riippumatta siitä, onko se päällä tai pois päältä. Jos asiaton henkilö on käynnistänyt auton tietämättäsi, saat välittömästi ilmoituksen puhelimeesi.

monen auton laturin ajoneuvon tilan tunnistus

Alhaisen akun hälytys

Autolaturissa on sisäänrakennettu 130 mAh litiumakku, joten se voi toimia myös virtalukosta irrotettuna. Kun akku laskee 10 %:iin, laite lähettää varoitustekstiviestin "Varoitus! Akku on vähissä, lataa se ajoissa!" oletus SOS-matkapuhelinnumeroon. Jos akun varaus on alle 1%, seuraava tekstiviesti "Varoitus! Akku on liian alhainen, virta katkeaa automaattisesti".

GPS-paikannus autolaturin akussa

Ylinopeushälytys

Jos ajoneuvo liikkuu rajaa suuremmalla nopeudella, laite lähettää tekstiviestin oletusmatkapuhelinnumeroon.

autolaturi gps-paikantimen nopeudentunnistimella

Äänihälytys

Jos autolaturin ympärillä oleva ääni ylittää 70 dB, laite ilmoittaa siitä automaattisesti soittamalla oletusmatkapuhelinnumeroon. GPS-paikantimella varustettu autolaturi on siksi ihanteellinen ratkaisu ajoneuvosi suojaamiseen.

gps-paikantimen äänihälytyksen tunnistus

Ominaisuudet:

USB-autolaturi GPS-paikantimella
Hälytys yli 70 db:n äänistä
Ajoneuvon sisustuksen kuuntelu puhelimitse
Integroitu akku, joka varmistaa sen toimivuuden myös sytyttimestä irrotettuna
SOS-painike

Tekniset tiedot:

Akku: 3,7V/130 mAh litium
Verkkoyhteys: GSM/GPRS
Taajuus: GSM 850/900/1800/1900 MHz
2x USB-lähtö: 5V
Käyttöjännite: 9-15 V DC
Käyttölämpötila: -20 ~ 60°C ajoneuvossa
Suurin kosteus: 5% - 95%
Mitat: 84 mm x 44 mm x 38 mm
Paino: 81 g

Paketti sisältää:

1x autolaturi GPS-seurantalaitteella
1x Käyttöopas

Kommentit

Muita tuotteita