Tukkukauppa

Tukkukauppa

Jos haluat ostaa tuotteita myymälästämme tukkuhinnoilla, sinun tulee rekisteröityä verkkokauppaamme. Kirjaudu sisään helposti suoraan tästä linkistä - http://www.efeel.co/:user/registration .

On tarpeen ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse [email protected] sopiaksemme tukkuyhteistyön ehdoista (minimimäärä, tilausaika, tukkualennuksen määrä jne.).
Kun olemme aktivoineet tukkutilisi, sinulla on pääsy tukkuhintoihin, mikä tarkoittaa, että tilauksesi kokonaishintaa alennetaan automaattisesti sovitun tukkualennuksen määrästä riippuen.

Omistatko verkkokaupan tai myymälän?

Jos omistat klassikkomyymälän tai verkkokaupan ja haluat laajentaa valikoimaasi tuotteillamme, ota meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen [email protected] . Laajaa tuotevalikoimaa lukuun ottamatta voimme taata lyhyet toimitusajat, asiantuntevan neuvon ammattimaisen lähestymistavan ostaessa.

Haluatko kirjoittaa artikkelin tai arvostelun meistä ja saada rahallisia palkintoja?

Oletko kiinnostunut tuotteistamme? Oletko toimittaja, toimittaja, sinulla on henkilökohtainen blogi tai oletko aktiivinen Internet-foorumeilla? Jos haluat kirjoittaa artikkelin valikoimastamme tai myymälästämme tai mainostaa valittuja tuotteita , tarjoamme kaikki tarvittavat PR-materiaalit (kuvat, artikkelit jne.). Sinut palkitaan sovitulla budjetilla.

Jos kiinnostuit, ota meihin yhteyttä sähköpostitse [email protected] .

Onko sinulla verkkosivusto ja haluatko lisätuloja?

Omistatko verkkosivuston ja haluatko tukea meitä näyttämällä verkkosivustollasi flash-bannereita tai muita mainosmateriaaleja? Kirjoita vain meille tarjottavasta mainostilasta, niin otamme sinuun varmasti yhteyttä ja neuvottelemme ehdoista.

Olisimme iloisia, jos voisimme vaihtaa url-linkkejä, kuvakkeita tai bannereita temaattisesti vastaavien verkkosivustojen kanssa.

Jos tarvitset lisätietoja, ota meihin yhteyttä sähköpostitse [email protected] tai puhelimitse: + 421 907 211 712.

Yrityksen osoite ja laskutustiedot:

Mediajohtajat Oy
Námestie SNP 16
974 01 Banská Bystrica
Slovakia

Yritystunnus: 46 406 999
ALV-tunnus: SK202 336 8787