DOD LS430W Auto DVR GPS:llä

SKU: 55-012 Minulla on kysymys
Valmistaja DOD
Tuotteiden saatavuus loppuunmyyty
Valitettavasti tämä tuote on loppuunmyyty. Tätä tuotetta ei ole enää saatavilla.
Kyllä! Me lähetämme sinne US
Hinta ilman ALV 160,41 U$
Hinta sis. ALV 192,50 U$

Tuotteen kuvaus DOD LS430W Auto DVR GPS:llä

DOD LS430W auto DVR GPS:llä tarjoaa FULL HD -videon laadun jopa 1920x1080 resoluutiolla. Siinä on 2,7" 16:9 TFT-LCD-näyttö , joka helpottaa katselua ja videoasetuksia. Kamera voidaan helposti kiinnittää auton tuulilasiin kiinnikkeellä varustetun imukupin avulla. Siinä on sisäänrakennettu G-anturi , joka suojaa automaattisesti kaikki tallennetut tiedostot Kolarissa, hätäjarrutuksessa tai auton kallistuessa. Arvostat varmasti tšekkiläistä valikkoa mukaviin kameran asetuksiin.

Kamerassa on Smart Over Speed ​​-varoitus. Aseta nopeus, ja kun ajat yli nopeusrajoituksen, hälytys muistuttaa sinua "Hidasta, ajat liian nopeasti." Siinä on myös laaja 140° katselukulma , se tallentaa edessä olevan tien ja molemmilla puolilla automaattinen aikakalibrointi GPS:n avulla, HUD- kompassinäyttö , HUD- nopeusnäyttö. Olet tervetullut toimintoon GPS Logger -toiminto, mikä tarkoittaa, että ajotuntumaa (GSP-sijainti, nykyinen nopeus, video), voit katsella sitä tietokoneellasi mukana toimitetulla ohjelmistolla. Ihanteellinen yrityksille, jotka valvovat työntekijöiden, ammattikuljettajien jne. ajoa.

Uusi WDR-tekniikka - korkealaatuinen video missä tahansa valaistuksessa

wdr-tekniikka

Liiketunnistuksen avulla voit aloittaa tallennuksen automaattisesti, kun ajoneuvo liikkuu, painamatta mitään painikkeita. Nauhoitus on myös mahdollista käynnistää autoa käynnistettäessä. Uudella kameralla DOD LS330W sinun ei tarvitse huolehtia muistikortin täyttymisestä, kamera on varustettu toimintoaikasilmukalla . Jos micro sd -kortin kapasiteetti on täynnä, kamera korvaa automaattisesti vanhemmat tallenteet uusilla. Sisäänrakennettu HDMI -liitin toimii videolähtönä ja tallennetut videotiedostot voidaan ladata PC:lle USB :n kautta tai suoraan microSD -muistikortilta.

F1.6-objektiivin suuri aukko - erittäin suorituskyky heikossa valaistuksessa, se tarkoittaa myös, että "yövideosi" ovat täydellisesti näkyvissä.

dod kamera F1.6

Uusin malli LS430W DOD edustaa markkinoiden parasta autokameraa.

Tuotteen ominaisuudet:

 • Power WDR -tekniikka - korkealaatuinen video missä tahansa valaistuksessa
 • F1.6 suuri aukko - erittäin suorituskyky heikossa valaistuksessa
 • Kamera GPS-loggerilla
 • 140° laaja katselukulma
 • Automaattinen kalibrointiaika
 • HUD kompassinäyttö
 • HUD-nopeusnäyttö
 • Älykäs ylinopeusvaroitus
 • 6G terävä lasilinssi, laaja katselukulma
 • Salasanasuojaus
 • Full HD 1080p
 • 2,7" 16:9 laajakuvanäyttö
 • G-sensor - automaattinen tiedostojen suojaus
 • SOS-toiminto - tiedostojen lukitus
 • Aloita tallennus automaattisesti
 • Liiketunnistuksen tallennus
 • Nauhoitus silmukassa, kellonajan ja päivämäärän merkitseminen


DOD LS430W -kameran edut ja innovatiiviset toiminnot:

6g linssi 6G terävä lasilinssi. Se on valmistettu 6 kerroksesta lasia, joiden läpi voit tallentaa uskomattoman selkeitä ja vääristymättömiä kuvia, selkeämpiä yksityiskohtia (kilvet, liikennemerkit jne.).
HD CMOS -sensori 1080p FULL HD -videotallennus ja superHD-megapikselin CMOS-kuvakenno. Olipa päivä tai yö, se voi tallentaa täydellisesti kaiken ajan.
f 1.6 objektiivi Se tallentaa yksityiskohtaisempia kuvia uudesta F1.6 -aukosta – hämärässä tallennuksen vaikutuksesta. Se tallentaa parempia yökuvia kuin F2.0 ja tallentaa selkeästi yksityiskohdat, kuten rekisterikilvet, liikennemerkit ja muut.
Salasanasuojaus Salasanasuojaus. Tämä ominaisuus sallii omistajan salasanasuojatut ohjausasetukset tai muut käyttöasetukset, muuttaa tai poistaa video- tai kuvadatatiedostoja.
hud kompassi HUD kompassinäyttö. Saavuttaa 5 kertaa nopeamman GPS-päivityksen. Elektroninen kompassi näyttää reaaliajassa näytöllä mahdollisuuden osoittaa mihin suuntaan menet.
ylinopeus Älykkäät hälytykset ylinopeudesta. Säädä oma vauhtisi, ja kun nopeus ylittyy, hälytys hälyttää automaattisesti nopeuteen.
nopeuden näyttö HUD-nopeusnäyttö. Saavuttaa 5 kertaa nopeamman GPS-päivityksen. Nopeus näkyy näytöllä km/h
automaattinen kalibrointi Automaattinen kalibrointiaika. Vastaanottaa GPS-signaalit ja tallentaa "ajan" ja päivämäärän "ja tallentaa automaattisesti Autochambersiin.
g anturi G-sensorin tietosuoja iskussa.
Törmäyksen, hätäjarrutuksen tai kallistuksen yhteydessä auto suojaa automaattisesti kaikki tallennetut ja live-videotiedostot. Tämän toiminnon avulla tärkeitä tiedostoja ei poisteta tai kirjoiteta päälle tallennettaessa aikavääristymiä.
sos-lukitustiedosto
SOS suojaus. Hätätilanteessa käyttäjät voivat suojata olemassa olevan tiedoston painamalla pitkään "SOS"-vaihtoehtoa säilyttääksesi tiedoston tallennussilmukasta ja korvata sen.
2.7 TFT LCD-näyttö Näyttö 2,7" TFT LCD 16:9. Suurempi katselualue on 16:9 laajakuva ja tarjoaa enemmän tilaa videoiden toistolle.
Laajakulmainen näkymä Laaja 140° katselukulma tallentaa tapahtumat ennen ajoneuvoa
ja sivut.
Liiketunnistus Liiketunnistuksen tallennus. Videon tallennus alkaa automaattisesti, kun ajoneuvo liikkuu ilman painikkeiden painamista.
autoprepis-tiedot Automaattinen tietojen päällekirjoitus - aikasilmukka. Jos kapasiteettia lisätään mikro-sd-korttiin, kamera korvaa automaattisesti vanhemmat tallenteet myöhemmin.
automaattinen tallennus Automaattinen toiminta - ja aloita tallennus. Käynnistyksen jälkeen auto aloittaa automaattisesti tallennuksen, ja 5 sekunnin kuluttua sammuttamisen jälkeen tallennustiedosto tallennetaan ja sammuu automaattisesti.


Mukana ohjelmisto DOD-kameroiden hallintaan GPS:llä (GPS-sijainti)

gps-ohjelmisto dod
Tuotetiedot:

Videon resoluutio:
1920x1080 @ 30 kuvaa sekunnissa
1280x720 @ 30 fps
1280x720 @ 60 kuvaa sekunnissa
848x480 @ 30 fps
640x480 @ 30 fps
Anturi: 3 megapikseliä 1/3" CMOS
Laajakulma 140°
Näyttö 2,7" TFT LCD 16:9
MOV-videomuoto
Kuvamuoto: JPEG HD -lähtö
Videomuoto AVI

Video ulostulo:
HDMI: CTS1.2-yhteensopiva, tuki
1080p/720p/WVGA/VGA-lähtötila
Koostumus NTSC / PAL
Kuvan resoluutio: 1.3, VGA, 2M, 3M, 5M, 8M, 10M, 12M
Tallennusvälineet: Micro SDHC / MMC-kortti (jopa 32G)
Äänilähtö: Kaiutin (mono)
Äänitulo: mikrofoni
Suljinpainike Elektroninen suljin
Suljinaika 1/2 - 1/1000 sekuntia
Liitäntä USB-portin kautta 2.0/HDMI/TV
3,7 V 500 mAh litiumioniakku
Nopea USB 2.0
Virtalähde: 5V 1A
Mitat: 112,4 (s) x 65 (L) x 32,8 (K) mm
Paino: 97 g
Käyttölämpötila: -30 °C ~ 80 ° C

Mukana tulevat tarvikkeet:

1x DOD LS430W auto DVR GPS:llä
1x autolaturi
1x kannatin
1x imukuppi
1x USB-kaapeli
1x HDMI kaapeli
1x käyttöopas

Autokammiot gps:llä

Kommentit

Muita tuotteita