Meistä

Yhtiö

Efeel.com on yksi suurimmista kameroiden Internet-jälleenmyyjistä - Spy, CCTV, Auto, Turvakamerat. Vuonna 2009 perustetun Efeel.comin pääkonttori sijaitsee Slovakiassa (Keski-Eurooppa). Liiketoimintafilosofiamme on yksinkertainen: anna kuluttajille ja yrityksille mitä he haluavat, milloin he haluavat. Emme koskaan lopeta maailmanluokan toimintamme parantamista asettamalla asiakkaamme - ja heidän tarpeet - etusijalle.

Media Leaders Oy: llä on kansainvälisesti tunnustettu laatujärjestelmäsertifikaatti ISO 9001:2015
Napsauta saadaksesi lisätietoja
iso zertifikat 9001:2008

Tuotteet

Tarjoamme asiakkaillemme satoja tuotteita, ja tuotekategoriomme ja tuotevalikoimamme kasvaa päivä päivältä. Efeelin asiakkaat tietävät saavansa parhaat hinnat ja eksklusiiviset tarjoukset valtavasta valikoimasta tuotteita, kuten turvakameroita, CCTV-kameroita, autokameroita, vakoilukameroita ja monia muita.

Erinomaiset suhteemme kaikkien tärkeimpien myyjien kanssa tarkoittavat, että asiakkaamme löytävät aina erikoistarjouksia kuumista tuotteista jokaisesta tuoteosiosta. Ja auttaaksemme asiakkaitamme valitsemaan oikeat tuotteet, teemme saatavuuden, hintojen, arvostelujen ja luokituksen löytämisen helpoksi.


Palvelu

Efeel.comissa keskitymme aina auttamaan asiakkaita säästämään aikaa ja rahaa. Siksi olemme investoineet sellaisen verkkosivuston rakentamiseen, jonka avulla he voivat hallita tilejään turvallisesti ilman väliintuloa. Se on voimaannuttava, 24/7 itsepalvelutapa, joka varmistaa, että pidämme asiakkaamme tyytyväisinä ja hintamme kilpailukykyisinä .