Monitoiminen ilmaisin vakoilulaitteiden havaitsemiseen

SKU: 09-004 Minulla on kysymys
Valmistaja OEM
Tuotteiden saatavuus ennakkotilaus
Toimitusaika 1-3 viikkoa.
Kyllä! Me lähetämme sinne US
Hinta ilman ALV 78,84 U$
Hinta sis. ALV 94,60 U$
- +

Tuotteen kuvaus Monitoiminen ilmaisin vakoilulaitteiden havaitsemiseen

Monitoiminen ilmaisin monenlaisten vakoilulaitteiden havaitsemiseen . Se selvittää, onko se vakoiluvirhe matkapuhelimeesi. Jos laite sieppaa lähettävän signaalin, se alkaa viheltää tai värisemään ja vihreät LEDit syttyvät. Tämä erinomainen vempain on laite, joka toimii GSM-tunnistimena, oli kyseessä sitten vakoiluvika tai mikä tahansa langaton signaali kotona, toimistossa tai muissa tiloissa.

Virheentunnistuslaitteet - Professional CC308 on laite, jota käytetään joko GSM- tai minkä tahansa langattoman signaalin vikojen havaitsemiseen asunnossasi, toimistossasi tai muissa paikoissa. Voit ostaa verkkokaupastamme.

Tämä erityisesti muokattu laite havaitsee myös, jos matkapuhelintasi ei siepata. Jos laite vastaanottaa lähetyssignaalin, se alkaa viheltää tai värisemään ja vihreä LED syttyy signaalin voimakkuuden mukaan.

  • Suorituskyky 50mW - 200mW tunnistusetäisyydellä 30-50 cm.
  • Suorituskyky 300mW - 600mW tunnistusalueella 100-200 cm.
  • Suorituskyky 800mW - 1200mW tunnistusalueella 300-1000 cm.
  • Sisäänrakennettu 1200 mAh litiumakku
  • Taajuusalue 1MHz-3000MHz.
  • Mitat: 93mm * 48mm * 17mm
  • Paino: 58g.

monitoiminen vikojen ilmaisin

Multi-bugien ilmaisin toimii kaikilla GSM-taajuuksilla, mukaan lukien langattomat kamerat. Saat helposti selville, että joku soittaa ympäristössäsi tai että joku ohjaa puhelintasi. Vilkkumista vihellystä tai värinää on jatkettava vähintään 1 minuutti, ja jos kyllä, niin kuin on epävarmaa, että puhelimesi kautta lähetetään dataa tai äänisignaalia. Laite voi helposti kaapata langattomia kameroita, kuunteluvikoja ja muita langattomia laitteita. GSM-ilmaisin myynnissä edulliseen hintaan voit ostaa verkkokaupastamme. Katso tarjouksemme ja löydä etsimäsi.

Laite tukee kuulokkeiden liittämistä siltä varalta, että joudut tekemään äänettömän ilmaisun, eli ilman ääntä. GSM-signaalin tunnistusalue on jopa 10 M (riippuu havaitun GSM-signaalin voimakkuudesta).

Paketti sisältää:

1 x monitoimivikojen ilmaisin
1 x kuulokkeet

Kommentit

Muita tuotteita