Pinhole spy GSM-kamera SIM-kortilla etäkuuntelulla

SKU: 10-121 Minulla on kysymys
Valmistaja OEM
Tuotteiden saatavuus ennakkotilaus
Toimitusaika 1-3 viikkoa.
Kyllä! Me lähetämme sinne US
Hinta ilman ALV 146,66 U$
Hinta sis. ALV 176,00 U$
- +

Tuotteen kuvaus Pinhole spy GSM-kamera SIM-kortilla etäkuuntelulla

Pinhole spy GSM-kamera SIM-kortilla etäkuuntelulla, joka varoittaa aina ajoissa mitä valvotulla alueella tapahtuu. Jos haluat tarkkailla toimiston, talon, asunnon tai auton sisätiloja ja saada ajoissa tietoa tapahtumista, tämä GSM SIM -neulanreikäkamera on suunniteltu juuri sinua varten. Osta vain miltä tahansa operaattorilta SIM-kortti puhelinnumerolla, jonka voit asettaa neulanreikäkameraan. Kamerassa on myös paikka enintään 32 Gt:n microSD-kortille, joka tallentaa videota ja ääntä. Laitetta on helppo käyttää komentotekstiviestillä, jonka lähetät matkapuhelimesta GSM-vakoilukameraan. Alkukalibroinnin jälkeen, kun kamera muistaa puhelinnumerosi jatkoviestintää varten, voit asettaa SMS-komentoineen tarvittavat toiminnot valvontaan. Perustoiminto on äänentunnistus.

Pinhole gsm kamera

Kun laite havaitsee yli 40 db:n äänen, se soittaa sinulle automaattisesti ja herkän mikrofonin kautta kuulet mitä tapahtuu kuuden metrin etäisyydeltä. Sitten voit lähettää tekstiviestin videotallennuskomennoilla. Video ja ääni tallennetaan muistikortille 30 minuutin välein. Voit myös valita komennon vain ääniraidan tallentamiseksi. Kun olet soittanut kamerassa olevaan puhelinnumeroon, laite vastaa automaattisesti puheluusi ja kuulet mitä kameran ympärillä tapahtuu. Liiketunnistustoiminto tallentaa valokuvasi JPG-muodossa microSD-kortille.

Gsm-spy pinhole -kamera sim- ja sd-kortilla

SIM-valvontakamera voi lähettää sinulle SMS-komentoviestillä tietoja akun tilasta, muistikortin vapaasta kapasiteetista, varsinaisesta prosessista (jos tallennat vain videota tai ääntä). Toinen vaihtoehto on alustaa kortti tai nollata laite tekstiviestillä. Akku, jonka kapasiteetti on 2500 mAh, takaa pitkäkestoisen GSM SIM-kameran. Valmiustilassa se voi toimia jopa 12 päivää. Puheaika on jopa 150-180 minuuttia. SIM-valvontakamera voidaan liittää myös pysyvään virtalähteeseen tai POWERBANKiin, mikä auttaa pidentämään toiminta-aikaa ulkoisen akkulaturin kapasiteetin mukaan.

Ominaisuudet:

  • Vakoilukamera GSM SIM-kortilla
  • Ohjaus tekstiviestikomennolla
  • Tukee kaikkien operaattoreiden SIM-kortteja
  • Valmiustilassa toimii jopa 12 päivää
  • Kameran automaattinen takaisinsoitto puhelinnumeroosi, kun se havaitsee äänen

Tekniset tiedot:

Videon resoluutio: 320x240
Valokuvan resoluutio: 640x480
Kuvanopeus: 10 fps
Videomuoto: AVI
Kuvakulma: 70°
Äänitys: kyllä 6m
Minimi valaistus: 1 Lux
Akun kapasiteetti: 2500 mAh
Valmiusaika: 12 päivää
Puheaika: jopa 15-180 minuuttia
Muistin enimmäiskapasiteetti: 32 Gt
Toimintataajuus: GSM850 / 900/1800 / 1900 MHz
Käyttölämpötila -20ºC - +55ºC

Pakkaus sisältää:

1x GSM SIM-pinhole vakoojakamera
1x USB-kaapeli virtalähteeseen
1x 2500mAh akku
1x manuaali

Kommentit

Muita tuotteita