Ammattimainen DVR 32 kameralle - Hybridi, HD, Internet, VGA

SKU: 41-009 Minulla on kysymys
Valmistaja X Visio
Tuotteiden saatavuus ennakkotilaus
Toimitusaika 1-3 viikkoa.
Kyllä! Me lähetämme sinne US
Hinta ilman ALV 1 374,09 U$
Hinta sis. ALV 1 648,90 U$
- +

Tuotteen kuvaus Ammattimainen DVR 32 kameralle - Hybridi, HD, Internet, VGA

Ammattimainen DVR 32 kameralle - ainutlaatuiset valvontamyymälätuotteet parhaaseen hintaan. ISO EN 9001:2008 -sertifioitu verkkomyyjä. DVR 32 kameralle kilpailukykyiseen hintaan ja korkealaatuinen Full HD -kuva. Korkea suorituskyky takaa 2 prosessoria. Tallentimen sisäinen kapasiteetti on jopa 24 Tt. Tämä tehokas hybriditallennin pystyy tallentamaan jopa 32 kameraa - 16 analogista ja 16 IP-kameraa jopa 1080p Full HD -tarkkuudella. DVR on varustettu kahdella tehokkaalla prosessorilla korkean suorituskyvyn ja erittäin nopean etävalvonnan varmistamiseksi. Siinä on käytettävissä jopa 24 Tt sisäistä kapasiteettia ja tallentimeen voidaan liittää myös 4 ulkoista eSATA-asemaa, joiden kokonaistallennuskapasiteetti on jopa 36 TB.

Siinä on VGA-, BNC- ja HDMI-ulostulo korkealla resoluutiolla ja kaikki lähdöt voivat toimia samanaikaisesti (useita näyttöjä varten). Lähtö on jopa 1080p.

Analogiset kamerat tallennetaan täydellä D1 (704x576) -resoluutiolla ja reaaliajassa sekä ääniraita jokaiselle kameralle. IP-kamerat tallennetaan resoluutiolla 1080p asti, mikä on Full HD. 16 kameraa voi tallentaa D1-resoluutiolla reaaliajassa, 8 kameraa 720p:llä tai 4 kameralla 1080p:llä.

Varmuuskopiointi on nopeaa ja helppoa sisäänrakennetun USB-portin ansiosta USB-kiintolevyyn tai USB-avaimeen liittämistä varten.

Dual Stream Internet- ja verkkoyhteys ovat vakiona, kuten suora katselu Androidin, iOS:n (iPhone / iPad) ja Windows-matkapuhelimien kautta.

IPhone/iPad- ja Android-sovellukset mahdollistavat edistyneitä ominaisuuksia , joiden avulla voit katsella kameraa, toistoa, DVR-kokoonpanoa ja vastaanottaa PUSH VIDEO -kuvaa, mikä tarkoittaa, että DVR hälyttää, kun liikettä havaitaan. Kun saat ilmoituksen puhelimeesi, paina vain yhtä painiketta ja sovellus alkaa toistaa hälytyksen aiheuttanutta levyä.

Voit yhdistää DVR-tallentimeen Windows-tietokoneeltasi, mikä mahdollistaa enemmän katselua ja DVR-toistoa sekä tallenteiden varmuuskopiointia.

DVR:n käytön ja asennuksen helpottamiseksi on graafinen käyttöliittymä, jota voidaan ohjata etupaneelista, kaukosäätimestä tai hiirestä (valinnainen).

DVR 32 kameralle, Hybridi, HD, Internet, VGA, HDMI

Tekniset tiedot:

Video/audiotulot: 16 analogista kameratuloa, 16 audiotuloa
Hälytystulot/lähdöt: 16/1
Puristustietue: H264
Tallennus/resoluutio: 400 fps/704x576, 200 fps/1280x720, 100fps/1920x1080
Tallennustilat: Hälytys / Liiketunnistus, jatkuva, suunniteltu
Suurin tallennuskapasiteetti: 24 TB

DVR 32 kameralle, Hybridi, HD, Internet, VGA, HDMI
Multiplay 16 kameraa
Varmuuskopiointitavat: USB-muistitikku, DVD (valinnainen), eSATA, verkko/internet
Näyttö - Lähdöt: VGA, HDMI
Spot Monitor -lähdöt: BNC
Ohjaimet: etupaneeli, infrapunakaukosäädin, USB-hiiri (valinnainen)
Verkko / Internet: kyllä
Verkko / Internet: Windows- tai Mac-tietokoneelta: Live View, PTZ-ohjaus Multi-site/DVR, ääni, toisto, varmuuskopiointi, kuvat, konfigurointi, kaksisuuntainen ääni, video push.
Android: Live View, ääni, toisto, kuvat, PTZ, 2-suuntainen ääni, varmuuskopiointi, usean sivuston/DVR-ohjaus, Push Video.
iPhone/iPad: sähköpostihälytys, suora näkymä, ääni, toisto, kuvat, PTZ, 2-suuntainen ääni, varmuuskopiointiasetukset.
Blackberry-sähköpostihälytyksistä, Live View -kuvista, PTZ-ohjauksesta usean sivuston/DVR:n kautta.
Windows Mobilesta: Live View, PTZ-ohjaus usean sivuston/DVR:n, sähköposti-ilmoitukset, ääni, toisto, varmuuskopiointi, asetukset.
Huomautus Sähköposti: Kyllä (kuvien kanssa)
CMS-ohjelmiston ominaisuudet: suora katselu, toisto, varmuuskopiointi, konfigurointi, hälytys / hälytysliiketunnistus, PTZ-ohjaus, Emap-yhteensopiva: XPR6A, XPR12A & XPR20A
Muut ominaisuudet: PTZ (Speed ​​​​Dome) -ohjaus - max. 8 käyttäjää, POS, E-SATA
Tuotteen mitat (L - KK mm): 440x89x460
Paino (kg): 6 ilman HHD:tä
Toimitusmitat (L - KK mm): 540x240x545
Lähetyksen paino (kg): 9,4
Käyttöjännite: 100-240 V AC

Kommentit

Muita tuotteita