Aurinkolasit, joissa FULL HD -kamera, WiFi ja UV-suodatin

SKU: 10-137 Minulla on kysymys
Valmistaja OEM
Tuotteiden saatavuus ennakkotilaus
Toimitusaika 1-3 viikkoa.
Kyllä! Me lähetämme sinne US
Hinta ilman ALV 137,50 U$
Hinta sis. ALV 165,00 U$
- +

Tuotteen kuvaus Aurinkolasit, joissa FULL HD -kamera, WiFi ja UV-suodatin

FULL HD -kameralla, WiFi:llä ja UV-suodattimella varustetut aurinkolasit ovat ylivoimaisia paitsi kameran, myös mikrofonin ansiosta, joten voit tallentaa upeita kuvia ja ääntä paitsi katsellessasi myös muissa toimissa - urheilussa, matkailussa. Ei enää monimutkainen sovitus, voit vain laittaa lasit päähän ja voit tallentaa suoraan näkymästäsi. Sisäänrakennettu FULL HD -kamera pystyy tallentamaan videota 1920x1080-resoluutiolla 30 ruutua sekunnissa sekä korkealaatuista ääntä. Otetut kuvat otetaan 120° laajakulmassa , joten sinulla on upea näkymä ympäristöön ja kaikki yksityiskohdat. Kaikki tallennetut tiedot tallennetaan Micro SD -kortille, joka tukee jopa 32 Gt (ei sisälly) .

vakoilukamerasovellus

Silmälasien tallennus ja käynnistys käynnistyvät aurinkolasien vasemmalla puolella olevasta painikkeesta . Sen vieressä on painike WiFin käynnistämiseksi. Lasien sisällä on kaksi merkkivaloa. Punainen merkkivalo ilmoittaa, onko kamera päällä vai tallentaa parhaillaan (vilkkuu). Sininen ilmaisin ilmoittaa WiFi-ominaisuudesta. WiFi-tuen avulla voit yhdistää lasit älypuhelimeen ja käyttää laseja suoraan sovelluksen kautta tai toistaa otettuja kuvia. Sovellusta tuetaan sekä iOS:lle että Androidille , nimeltään "FinalCam", sovellus on vapaasti ladattavissa älypuhelimeesi.

aurinkolasit wifi-kamerallaaurinkolasit wifi-kameralla

Laseissa on USB-liitäntä lasien lataamista varten, tai voit ladata datatiedostoja (tallennettuja videoita) tietokoneellesi. Aurinkolasien kameralla ei ole vain videokameran toimintoa , vaan ne toimivat myös täysin toimivina aurinkolaseina , koska ne on valmistettu UV 400 -lasista. Näin silmäsi ovat suojassa auringon haitallisilta UV-säteilyltä . Nämä ainutlaatuiset aurinkolasit sopivat erilaisiin aktiviteetteihin, kuten urheiluun , tai jopa normaaliin päiväkäyttöön .

Ominaisuudet:

Tallentaa FULL HD -videota äänen kanssa
WiFi-tuki ja mahdollisuus yhdistää älypuhelimiin
UV-suodatin 400
Lasien urheilullinen muotoilu

Tekniset tiedot:

Ominaisuudet: Video, WiFi
Kamera: 3 MP CMOS + 120° laajakulma
Videon resoluutio: FULL HD 1080P 1920*1080 30 fps
Pakkausmuoto: H264
Videotiedostomuoto: MOV
Muisti: Micro SD -korttituki 32 Gt asti
UV-suodatin: 400
Mitat: 15,5 cm (L) x 5,5 cm (K) x 17 cm (S)
Paino: 55 g
Akku: 770 mAh litiumakku
Videotallennus: 1 tunti

Sisältöpaketti:

1x aurinkolasit HD-kameralla + WiFi
1x kannettava kotelo
1x puhdistusliina
1x USB-kaapeli
1x käyttöopas

Kommentit

Muita tuotteita