Digitaalinen ääninauhuri tyylikkäässä riippuvassa 8GB muistissa + MP3-soitin äänentunnistimella

SKU: 09-099 Minulla on kysymys
Valmistaja OEM
Tuotteiden saatavuus ennakkotilaus
Toimitusaika 1-3 viikkoa.
Kyllä! Me lähetämme sinne US
Hinta ilman ALV 100,84 U$
Hinta sis. ALV 121,00 U$
- +

Tuotteen kuvaus Digitaalinen ääninauhuri tyylikkäässä riippuvassa 8GB muistissa + MP3-soitin äänentunnistimella

Digitaalinen ääninauhuri tyylikkäässä riippuvassa 8GB muistissa + MP3-soitin äänentunnistimella. 4 in 1 -laite - äänen tallennus, mp3-soitin, USB-levy, automaattinen äänen tallennus. Kompakti ääninauhuri 142x15mm, sanelukoneessa on stereokuulokkeet salaista äänen tallennusta varten. Äänitallennin - kannettava, näyttää avainriipukselta. Tallennin saa virtaa joko mukana tulevasta USB-kaapelista tai ladattavasta Li-Polymer-akusta, joka täyteen ladattuna mahdollistaa jatkuvan äänen ja äänen tallennuksen jopa 58 tunnin ajan WAV-muodossa. Mukana tulevia kuulokkeita voidaan käyttää äänitiedostojen toistamiseen. Huomaamaton äänen tallennus missä tahansa.

Spy Audio -puhelunauhuri (ääni) - riipus kaulassa

Spy Audio -puhelunauhuri (ääni) - riipus kaulassa

Jokainen nauhoitus tallennetaan nimellä, jossa on nykyinen päivämäärä ja kellonaika – tämä auttaa löytämään tietyn tallenteen helposti. Kannettavan kompaktin rakenteensa ansiosta voit aina helposti tallentaa ja tallentaa ääninauhurisi vakoilulaitteena esimerkiksi taskuusi, jotta voit tallentaa salaisia tai huomaamattomia keskusteluja tai erilaisia ääniyksityiskohtia. Äänitys on ihanteellinen mobiilinauhuri äänien tallentamiseen pitkien etäisyyksien takaa. Laitteessa on myös MP3-soitintoiminto suosikkikappaleillesi , jotka voit siirtää laitteeseen mukana tulevan USB-datakaapelin kautta.

kaulaan riippuva ääninauhuri

Digitaalinen ääninauhuri tyylikkäässä avaimenperässä, 8 Gt:n sisäinen muisti. Laitteessa on 4 toimintoa yhdessä - äänen tallennus, mp3-soitin, USB-asema, automaattinen äänentallennus - käynnistyy kun havaitaan kohonnut melutaso . Se on innovatiivinen laite, jossa yhdistyy tyylikäs muotoilu ja samalla miellyttävä muotoilu käyttää kaikkia toimintojaan. Avaimenperään piilotettu digitaalinen sanelukone tallentaa äänen huippulaadulla kohinanvaimennuksen ansiosta ja on siksi loistava lisä koulutukseen, liiketapaamisiin, liike- ja muihin keskustelujen tallennustarkoituksiin. Integroitu 8 Gt:n muisti tarjoaa runsaasti tallennustilaa pitkäkestoisten äänitallenteiden tallentamiseen - jopa 96 tuntia tallennusta, myös sisäänrakennetun litiumakun ansiosta, joka kestää noin 58 tuntia jatkuvaa tallennusta.

58h akunkesto

Äänentunnistustoiminto on tärkeä - automaattinen tallennus alkaa, kun ääni on tallennettu

Tallennin toimii myös MP3-soittimena integroidun muistin ansiosta, johon voit nauhoittaa suosikkikappaleitasi USB-kaapelilla tai toistaa tallennettuja keskusteluja ja kuunnella niitä sitten kuulokkeilla. Integroituun 8 Gt:n muistiin voidaan ladata useita muita tiedostoja, joten kynä suorittaa myös kannettavan USB-muistitikun klassisen toiminnon. Minikokoistensa ansiosta minisanelukone on kannettava ja käytännöllinen äänityslaite, jota voidaan käyttää erilaisissa elämäntilanteissa, kun tarvitaan myös huomaamatonta äänen tallennustapaa.

äänentunnistus - automaattinen äänen tallennus - vakoojanauhuri

Ominaisuudet:

Aloita tallennus yhdellä painikkeella
Ääninauhuri
Automaattinen tallennustoiminto äänen havaitsemisen yhteydessä
MP3-, WMA- ja WAV-muotojen soitin
USB-muistitikku 8GB sisäisellä muistilla
Stereokuulokkeet

Tekniset tiedot:

Äänen tallennusmuoto: WAV
Ominaisuudet: yhden kosketuksen äänen tallennus, automaattinen äänen tallennus, mp3-soitin
Sisäinen muisti: 8GB
Virtalähde: sisäänrakennettu ladattava litiumakku
Tallennusaika (muistikapasiteetti): jopa 96 tuntia
Tallennusaika (akun kesto): jopa 58 tuntia
Tuetut toistomuodot: mp3, wav, wma
Taajuus: 48KHZ
Laatu: 192KBPS
Väri musta
Mitat: 142x15mm

Paketinsisältö:

1x digitaalinen sanelukone
1x kuulokkeet
1x USB-kaapeli
1x manuaali

Kommentit

Muita tuotteita