DOD LS470W auto DVR - ylivoimainen malli

SKU: 55-021 Minulla on kysymys
Valmistaja DOD
Tuotteiden saatavuus ennakkotilaus
Toimitusaika 1-3 viikkoa.
Kyllä! Me lähetämme sinne US
Hinta ilman ALV 255,75 U$
Hinta sis. ALV 306,90 U$
- +

Tuotteen kuvaus DOD LS470W auto DVR - ylivoimainen malli

DOD LS470W auto DVR - ylivoimainen autokameramalli , jonka voit ostaa verkosta edulliseen hintaan. Tuote varastossa valmiina tilaukseen. FULL HD, GPS-loggeri 10x nopeammat päivitykset, 150° katselukulma, 7G lasilinssi, ISO jopa 12800, WDR 2.0.

DOD LS470W -kameramalli on DOD LS460W :n (vuoden 2015 paras auto-dvr) suora seuraaja ja edustaa tällä hetkellä parasta nykyaikaista autokameroiden tarjontaa autoissa globaaleilla markkinoilla. Sen todistaa paitsi käytetty tekniikka, myös pääasiassa tätä kameraa aktiivisesti käyttävien kuljettajien tyytyväisyys. Sen hinta on suhteellisesti korkeampi, mutta se tarjoaa ylivoimaista tekniikkaa ja tuottaa tietueita, joita voidaan todella käyttää jopa todisteina onnettomuuksista. Tällä kameralla voit olla varma, että voit aina lukea ajoneuvoasi vahingoittaneen tai uhkaavan ajoneuvon rekisterikilven. Täyttää teknisten standardien kriteerit ja voidaan käyttää ajoneuvossa.

Ehdoton uutuus DOD LS470W   verrattuna vanhempaan malliin DOD LS460W sisältää Sony Exmor -sensorin uudella edistyneellä WDR 2.0 -tekniikalla , joka lisää valoherkkyyttä ISO 12800 asti (DOD LS460W vain 3200 asti). Se on varustettu uudella 150 ° laajakulmalla ilman vääristymiä (DOD LS460W 140 ° kulma). 7G-lasilinssi - seitsemän lasikerroksen yhdistelmä tarjoaa hämmästyttävän kirkkaan, selkeän ja vääristymättömän kuvan (DOD LS 460W - 6G lasilinssi). Siinä on 10x Speed ​​​​GPS-prosessori, nopein auton GPS-tekniikka varmistaa ajoneuvon nopeuden tarkan seurannan ja matkasi erittäin nopean GPS-sijainnin (DOD LS460W - 5x Speed ​​​​GPS-prosessori). Kameran mukana tulee upouusi uudelleen suunniteltu ja parannettu ohjelmisto PC:lle - DOD GPS 2.0 -soitin (DOD LS460W - DOD GPS 1.6 player). Lisäksi lisättiin ominaisuus Pysäköintitila - valvonta pysäköinnin aikana, kun kamera havaitsee kameran edessä olevien esineiden liikkeet ja tallentaa automaattisesti tallenteet.

  Uusi mestari on tulossa juuri nyt - kamera DOD LS470W !!!

dod ls470w promo

Kamera on helppo kiinnittää tuulilasiin imukupilla, jossa on pidike, joka on helppo kiinnittää kameraan. Sisäänrakennettu G-anturi tiedostojen suojauksen automaattiseen käynnistykseen törmäyksen, hätäjarrutuksen tai auton kallistuessa, suojaa automaattisesti kaikki nykyiset ja tallennetut videotiedostot. Se tarjoaa FULL HD -videon laadun jopa 1920x1080 resoluutiolla. Siinä on 2,7" TFT LCD 16:9 -näyttö helppoa katselua ja videoasetuksia varten. Laaja 150° katselukulma tallentaa tapahtumat ajoneuvon edessä ja molemmilla puolilla, automaattinen ajan kalibrointi GPS:n avulla, HUD- kompassinäyttö , HUD - nopeusnäyttö. Arvostat varmasti GPS Loggerin toimintoa, joka tallentaa matkasi (GPS-sijainti, nykyinen nopeus). Voit katsella videoitasi tietokoneellasi mukana toimitetun ohjelmiston avulla. Ihanteellinen yrityksille ohjaamaan ajohenkilöstöä tai ammattilaisia kuljettajat jne . Kamera voidaan kytkeä 12/24V virtalähteeseen, joten käyttö on mahdollista ilman ongelmia, ei vain henkilökohtaisessa ajoneuvossa, vaan jopa muissa ajoneuvoissa, esimerkiksi kuorma-autoissa tai linja-autoissa.

DOD LS470W tukee nyt erittäin korkeaa ISO 12800 -herkkyyttä . Laajennettu alue lisää nopeasti liikkuvien kohteiden selkeyttä yöllä. Kamera pystyy nyt tallentamaan enemmän yksityiskohtia erittäin heikossa valaistuksessa.

ISO 12800 dod ls470w

Suuren aukon F1.6-objektiivi - mitä suurempi aukko, sitä tehokkaampi suorituskyky hämärässä! Sony Exmor -anturi parantaa valonsiirtokykyä heikossa valaistuksessa, jolloin voit tallentaa hämmästyttävän terävyyden ja erinomaisen yönäön.

Objektiivi F1.6 dod ls470w

Sisäänrakennettu 10x-nopeus GPS-prosessori, uusin auton GPS-tekniikka varmistaa ajoneuvon nopeuden tarkan seurannan ja matkasi erittäin nopean GPS-sijainnin reaaliajassa. Tällä hetkellä se on nopein autokameroissa käytetty GPS-päivitys.

10 GPS-päivitystä dod ls470w

2,7 tuuman 16:9 laajakuva LCD-näyttö. Kamerassa on suuri laajakuvanäyttö, joka tarjoaa selkeän ja riittävän suuren kuvan, joka soveltuu asetusten näyttämiseen ja videoiden toistamiseen suoraan kameran näytöllä.

2,7" LCD-näyttö

DOD GPS Player 2.0:n uusi versio parannetulla käyttöliittymällä on entistä selkeämpi. Näyttää FULL HD -videotallenteet reaaliajassa datalla, kuten ajoneuvon nopeudella, GPS-koordinaatilla, ylikuormituksella jne. Kun laite on yhteydessä Internetiin, ajoneuvon nykyinen sijainti näkyy Google Mapsissa.

DOD gps-soitin 2.0

Yksityiskohtien (vesileima) näyttäminen videossa. Onnettomuuden tai muiden tietapahtumien sattuessa tämän ominaisuuden avulla voit tarkistaa välittömästi ajoneuvon sijainnin (GPS-koordinaatit), ajoneuvon nopeuden tai tallennuksen tarkan päivämäärän ja kellonajan. Ja tämä vahvistaa todisteiden uskottavuutta vastuullisuuden osoittamisessa.

vesileima dod ls470w

Edistyksellinen 7G-lasilinssi - seitsemän lasikerroksen yhdistelmä, se on hienostunut 7G-terävä linssi. Tarkan valopolun ansiosta tarjoaa hämmästyttävän kirkkaan, selkeän ja vääristymättömän kuvan.

dod ls470w 7 g linssejä

150° laaja katselukulma. Kamera on varustettu ultralaajakulmaobjektiivilla, mikä lisää kuvantallennusaluetta, koska panoraamanäkymä ajoneuvon etuosaan tallentaa kaikki sivut ilman vääristymiä (eli vääristymätöntä kuvaa).

150 ultralaajakulma dod ls470w

Polkuanalyysi on uusi toiminto, joka laskee matkasi etäisyyden, ajan ja keskinopeuden pisteestä A pisteeseen B. Voit esimerkiksi tunnistaa lyhimmän tai nopeimman reitin kotoa töihin analyysin tietojen perusteella. polku. Se on erittäin taloudellinen ja käytännöllinen tapa säästää aikaa ja polttoaineen kulutusta.

polkuanalyysi dod ls470w

Uusi Advanced Technology WDR 2.0 - Upea video missä tahansa valossa ja tasapainoinen valotus kaikissa olosuhteissa. Tuottaa kirkkaampia yökuvia ja vähentää voimakasta valotusta saavuttaakseen kauneimman kuvan.

WDR-tekniikka jopa 470W

Automaattinen ajan kalibrointi , riippumatta ajan manuaalisesta säädöstä. Sisäänrakennettu 10x GPS-nopeusprosessori pystyy ilmaisemaan paikallisen tarkan kalibroidun ajan ja tallentamaan sen automaattisesti kameran muistiin.

HUD kompassi dod ls470w

HUD-nopeus ja kompassinäyttö. Laite pystyy ilmaisemaan, mihin suuntaan olet menossa. Ja 10 kertaa nopeamman GPS-päivityksen ansiosta se tarkkailee ajoneuvon todellista nopeutta.

hud näyttö dod ls470w

G-sensorin tietosuoja iskun varalta. Kolarissa, onnettomuudessa, hätäjarrutuksessa tai kun auto on kallistettuna, se suojaa automaattisesti kaikki nykyiset ja tallennetut videotiedostot. Tämän toiminnon avulla tärkeitä tiedostoja ei poisteta tai kirjoiteta päälle aikasilmukassa tallennettaessa.
g-sensori dod ls470w
Manuaalinen SOS-suojaus. Hätätilanteessa käyttäjät voivat suojata olemassa olevan tiedoston painamalla pitkään "SOS"-painiketta, mikä tallentaa tiedoston tallennussilmukasta ja estää sen korvaamisen toisella tiedostolla.
sos manualna protection dod ls470w
Valvonta pysäköinnin aikana. Ota tämä ominaisuus käyttöön jatkuvalla virransyötöllä, niin kamera havaitsee kameran edessä olevien esineiden liikkeen. Kun kamera arvioi, ettei ajoneuvon edessä ole liikettä, se sammuttaa automaattisesti videon tallennuksen. Tämä toiminto sopii ajoneuvon suojaamiseen tai tavaroiden varastamiseen.
valvonta pysäköinti dod ls470w

Tuotetiedot:


Videon resoluutio: 1920x1080 @ 30fps, 1280x720 @ 30fps, 1280x720 @ 60fps, 848x480 @ 30fps, 640x480 @ 30fps
Anturi: SONY Exmor CMOS
Laajakulma: 150° ultralaajakulmaobjektiivi
Objektiivin aukko: f 1.6
ISO-herkkyys: jopa 12800
LCD-näyttö: 2,7" 16:9 laajakuva
Videomuoto: H.264 MOV
Tuki: Micro SDHC Class 10 -muistikortti (tuki 32 Gt asti)
Ääni: Sisäänrakennettu mikrofoni/kaiutin
Akku: Sisäänrakennettu suurikapasiteettinen 3,7 V litiumakku 200mAh
Teho: 5V 1,5A
Mitat: 112,6 (P) x 61 (L) x 34,3 (K) mm
Paino: 100 g

Mukana lisävarusteet:

1x ammattikäyttöön tarkoitettu autokamera DOD LS470W
1x autolaturi
1x pidike
1x imukuppi
1x CD DOD GPS Player 2.0:lla
1x manuaali

Kommentit

Muita tuotteita