DOD LS475W+ Auto DVR FULL HD 60fps + GPS:llä

SKU: 55-037 Minulla on kysymys
Valmistaja DOD
Tuotteiden saatavuus ennakkotilaus
Toimitusaika 1-3 viikkoa.
Kyllä! Me lähetämme sinne US
Hinta ilman ALV 330,00 U$
Hinta sis. ALV 396,00 U$
- +

Tuotteen kuvaus DOD LS475W+ Auto DVR FULL HD 60fps + GPS:llä

PARAS autokamera DOD LS475W+ FULL HD 60fps + GPS-loggeri 10x nopeammalla päivityksellä, 145° katselukulma, 6G lasilinssi, ISO jopa 12800, WDR 2.0.

DOD LS475W + on DOD LS470W+:n suora seuraaja ja kuuluu uusimpiin DOD-kameroihin. Jatkuu suositussa LS470W-kamerasarjassa, uusi DOD LS475W+ ottaa nyt askeleen eteenpäin ja lisää useita ainutlaatuisia ominaisuuksia. FULL HD -resoluutio 1920x1080P nopeudella 60 fps (ruutua sekunnissa) , jopa 128 Gt micro SD -tuki (vakiokamerat jopa 32 Gt), johon voidaan tallentaa jopa 18 tuntia tallennusta, jopa 900 mAh akku , laaja katselukulma 145° ja suuri 3" TFT LCD-näyttö 16:9. Se on varustettu upouudella SONY STARVIS (Starlight Visibility) IMX291-sensorilla, joka tarjoaa vallankumouksellisen yötilan jopa täydellisessä pimeässä!

Ensiluokkainen videokamera , joka tyydyttää vaativimmankin asiakkaan.

Ls475w auton dvr + pysäköintitila

DOD LS475W+:ssa on H.264-kuvapakkaus, MOV- tiedosto , datavirta n. 20 Mbps. Yksi minuutti resoluutiolla 1080p 60 fps video on noin. 150 Mt. Voit kääntää kuvaa 180° (kameran voi asentaa "päätä alaspäin"). Siinä on erittäin hyödyllinen lisäys - säädettävä pyöreä polarisoiva suodatin , joka vähentää tehokkaasti heijastunutta valoa.

Teknologisesti tämä on "seuraavan sukupolven" autokamera - uusimmalla tekniikalla (optiikka, mikrosirut, toiminnot), joita automarkkinat tarjoavat.

Sertifioitu videokamera käytettäväksi kaikkialla EU:ssa (eli Itävallassa, Saksassa ja muissa jäsenvaltioissa). Ne täyttävät teknisten standardien kriteerit ja niitä voidaan käyttää ajoneuvossa.

SONY STARVIS -anturi - (tähtien näkyvyys tai näkyvyys tähtien valossa)6G-lasilinssi – kuuden lasikerroksen yhdistelmä, joka tarjoaa hämmästyttävän kirkkaan, puhtaan ja vääristymättömän kuvan. Siinä on 10x nopeus GPS-prosessori, nopein GPS-autotekniikka varmistaa tarkan ajoneuvon nopeuden seurannan ja erittäin nopeat GPS-paikat polullasi. Paketin mukana tulee täysin uusi, uudelleen suunniteltu ja parannettu ohjelmisto tietokoneellesi - DOD GPS 2.0 -soitin.

Suuri etu on parannettu uuden sukupolven pysäköintitilajärjestelmä, joka alkaa tallentaa 15 sekuntia ennen kuin se havaitsee liikettä. Tämä varmistaa, että sinulla on kirjaa tapahtuneesta alusta loppuun. Kun jatkat ajamista, kamera siirtyy takaisin tallennustilaan silmukkatilassa.

Autojen turvallisuuden ja valvonnan markkinoiden johtaja

Ls475w+ pysäköintitila dod-kameralle

Kamera on helppo kiinnittää tuulilasiin imukupilla, jossa on pidike, joka kiinnitetään kameraan yksinkertaisella tavalla. Laaja 145° katselukulma tallentaa tapahtumat ajoneuvon edessä ja sivuilla, automaattinen aikakalibrointi GPS:n avulla. Arvostat myös matkatietueesi GPS-loggeritoimintoa (GPS-sijainti, nykyinen nopeus). Voit katsoa videoita tietokoneellasi mukana toimitetulla ohjelmistolla. Ihanteellinen yrityksille henkilökunnan, ammattikuljettajien kyydissä. Kamera voidaan liittää 12/24V virtalähteeseen, joten sitä on mahdollista käyttää autoa lukuun ottamatta myös muihin ajoneuvoihin, kuorma-autoihin tai linja-autoihin. Onnettomuuden, voimakkaan jarrutuksen tai auton kallistumisen sattuessa kamerasarjassa on G-sensoritoiminto, joka suojaa tiedostot iskuilta. Hätätilanteessa käyttäjät voivat myös suojata olemassa olevan tiedoston manuaalisesti painamalla pitkään "SOS"-painiketta. Kameravalikko on saatavilla myös slovakin kielellä.

Autokameroiden uudet mallit DOD LS475W+, LS500W ja RC500S+ ovat tällä hetkellä maailman markkinoiden mustien laatikoiden tarjonnan kärjessä.

Tämän todistavat paitsi käytetyt tekniikat, myös pääasiassa näitä kameroita aktiivisesti käyttävien kuljettajien tyytyväisyys. Niiden hinta on suhteellisen korkeampi, mutta ne tarjoavat huipputeknologiaa ja tekevät levyjä, joita voidaan käyttää myös todisteena onnettomuudesta . Näillä kameroilla ei ole mahdollista, että et pysty lukemaan sinua vahingoittaneen tai uhanneen ajoneuvon rekisterikilpeä.

Tukee jopa 128 Gt micro SD -kortteja (noin 18 tuntia tallennusta)

Ls475w+ uusimman sukupolven kamera

Tuotteen ominaisuudet:

Erinomainen FULL HD -resoluutio 1080p nopeudella 60 fps
Liike-epäterävyyden vähentäminen
Laajennettu ISO-alue ISO 12800 asti
Edistyksellinen WDR 2.0 -tekniikka – upea video missä tahansa valossa
Säädettävä pyöreä polarisoiva suodatin
Pysäköintivalvonta

1080p @ 60 fps kinemaattinen videotallennus
Se tarjoaa käyttäjille vakaan ja jatkuvan videotallennuksen 1080P:llä 60 ruudulla sekunnissa, mikä lisää näkemiesi yksityiskohtien määrää.

Ls475w+ Full hd -resoluutio

Liike-epäterävyyden vähentäminen
Muut kuljettajat ajavat liian nopeasti ja heidän rekisterinumeronsa saattavat jäädä pois videolta? Liike-epäterävyyden vähentämistekniikkaa käytetään lisäämään nopeasti liikkuvien kohteiden selkeyttä.

dod Ls475w+ epäselvän kuvan vähennys

Laajennettu ISO-alue jopa 12800 asti
DOD LS475W+:ssa on uusi Sony STARVIS CMOS -kenno, jonka herkkyys on parantunut paitsi normaalissa valaistuksessa myös huonoissa valaistusolosuhteissa. Parannettu kantama lisää nopeasti liikkuvien kohteiden kirkkautta yöllä. Kamera pystyy nyt tallentamaan entistä enemmän yksityiskohtia erittäin heikossa valaistuksessa.

dod Ls475w+ iso 12800

Kehittynyt WDR 2.0 -tekniikka
Upea video missä tahansa valossa ja tasapainoinen valotus kaikissa olosuhteissa. Tekee yökuvista kirkkaampia ja vähentää valon altistumista kauneimman kuvan saavuttamiseksi.

dod ls475w+ wdr-tekniikka

Suuri f/1.6-aukko, korkea suorituskyky hämärässä
Suuri aukko heijastaa kuvauksen aikana sensoriin osuvan valon määrää. Mitä suurempi aukko on (pienempi luku f), sitä enemmän valoa kameran anturi sieppaa. Leveimmällä aukolla, joka on 66 % suurempi kuin markkinoiden kilpailijat, DOD-kamerat tuottavat terävimmän kuvan.

dod ls475w+ etu- ja taka-aukko f/1.6

6G terävä lasilinssi
6 elementin terävä linssi, joka on valmistettu kuudesta lasikerroksesta, tarjoaa upean, puhtaan ja vääristymättömän kuvan

dod ls475w+ 6G lasilinssi

Laaja kuvakulma 145°
Kuvanotto laajassa 145° katselukulmassa optimaalisen peiton ja selkeyden takaamiseksi. Etukamera on varustettu äärimmäisen laajakulmaisella linssillä, mikä lisää kuvausaluetta, koska auton etuosan panoraamanäkymä tallentaa kaikki sivut ilman vääristymiä (eli ei vääristyneitä kuvia).

dod ls475w+ laaja katselukulma

Säädettävä pyöreä polarisoiva suodatin - vähentää tehokkaasti heijastunutta valoa
Säädettävä suodatin poistaa tuulilasin häikäisyn ja samalla lisää kylläisyyttä. Vähentää ei-toivottuja heijastuksia ja liiallista valotusta tai polarisaatioefektejä varmistaakseen parhaan kuvanlaadun ja suojatakseen objektiivia.

dod ls475w+ polarisoiva suodatin

Suuri 3" LCD-näyttö
Suuri 3" 16:9 laajakuvanäyttö - kamerassa on suuri laajakuvanäyttö, joka tarjoaa kirkkaan ja suuren näytön, joka sopii asetusten katseluun ja videoiden toistamiseen suoraan kameran näytöltä.

dod ls475w+ 3 tuuman näyttö

Tehokas akku
Tehokas Li-ion-akku 900 mAh (DOD LS470W+:ssa on 650 mAh). Virtalähteen puuttuessa se pidentää valvonta-aikaa (pysäköintitila) ja tarjoaa siten enemmän suojaa.

dod ls475w+ tehokas akku

Pysäköintivalvonta
Pysäköintivalvontaan olet tyytyväinen myös pysäköidessäsi ja poistuessasi autosta. Parannettu pysäköintitila , joka käynnistyy automaattisesti 10 minuuttia ajoneuvosta poistumisen jälkeen. Kun jatkat ajamista, kamera siirtyy takaisin tallennustilaan silmukassa. SONY STARVIS -sensorin avulla voit myös nauttia etukameran vallankumouksellisesta yönäkyvystä ja jopa täydellisessä pimeydessä.

dod ls475w+ pysäköintivalvonta

Jos etu- tai takakamera havaitsee liiketunnistuksen tai törmäyksessä, se aloittaa videon tallennuksen ja lukitsee tiedoston. Videokamera aloittaa tallennuksen 15 sekuntia ennen liikkeen tai törmäyksen havaitsemista, mikä varmistaa, että sinulla on tallenne tapahtuneesta alusta loppuun. Edellytyksenä on, että kameran on saatava virtaa auton akusta käyttämällä kaapelisarjaa pysyvää asennusta varten DOD DP4:ään.

GPS-prosessori 10 Hz nopeudella

Integroitu nopeimpaan 10 Hz GPS:ään, joka tallentaa tarkempia tietoja ajoneuvon sijainnista ja nopeudesta. Voit tallentaa reitin kartalle katsoessasi videoita DOD-soittimessa. Tällä hetkellä se on nopein videokameroissa käytetty GPS-päivitys.

dod ls475w+ 10x gps prosessori

DOD GPS Player V2.0
DOD GPS Player 2.0:n uusi versio parannetulla käyttöliittymällä on entistä selkeämpi. Se näyttää FULL HD -videotallenteita reaaliaikaisilla tiedoilla, kuten ajoneuvon nopeus, GPS-koordinaatit, ylikuormitus. Internet-yhteys näyttää ajoneuvon nykyisen sijainnin Google Mapsissa.

dod gps-soitin

Nopeustutkan tunnistus
Järjestelmä muistuttaa, että olet lähellä nopeusrajoituspaikkaa ja johon voidaan sijoittaa tutka, jotta voit hidastaa nopeutta. Vältä ansoja ja pidä ajo aina hallinnassa.
* Tällä hetkellä järjestelmä tukee seuraavia maita: USA, CA, UK, NO, PL, NL, BE, AU.
Kellonajan ja päivämäärän synkronointi
Automaattinen ajan kalibrointi, manuaalisesta ajan säädöstä riippumatta. Sisäänrakennetun 10x nopeuden GPS-prosessorin ansiosta se voi kalibroida tarkasti paikallisen ajan ja tallentaa sen automaattisesti kameran muistiin.
Polkuanalyysi
Se on uusi ominaisuus, joka laskee reitin etäisyyden, ajan ja keskinopeuden pisteestä A pisteeseen B. Voit esimerkiksi löytää lyhimmän tai nopeimman tavan työskennellä kotoa käsin polkuanalyysin tietojen perusteella. Se on erittäin taloudellinen ja käytännöllinen tapa säästää aikaa ja polttoaineen kulutusta.
G-sensorin suoja iskuja vastaan
Onnettomuudessa, hätäjarrutuksessa tai auton kallistuessa se suojaa automaattisesti kaikki tallennetut ja nykyiset tietueet. Tällä ominaisuudella tiedostoja ei poisteta tai kirjoiteta päälle edes aikasilmukassa tallennettaessa.

Manuaalinen tiedostojen lukitus - SOS-suojaus
Hätätilanteessa sen avulla käyttäjät voivat suojata olemassa olevan tiedoston painamalla pitkään "SOS"-painiketta, mikä pitää tiedoston pois tallennussilmukasta ja suojaa muilta tiedostoilta ylikirjoitukselta.

Automaattinen tallennus ja sammutus
Kun ajoneuvo on käynnistetty, kamera aloittaa automaattisesti tallennuksen. Kun sammutat moottorin, kamera sammuu automaattisesti painamatta mitään painiketta.

Loop-tallennus - Syklinen tallennus
Kun asetetun microSD-kortin tallennustila on täynnä, se voi automaattisesti korvata vanhemmat tiedostot uusilla, jolloin tiedostot poistetaan jatkuvasti uudelleen.

Salasanasuojaus
Kun olet asettanut salasanasi, voit estää muita poistamasta videoitasi tai valokuviasi. Tämä on erittäin hyödyllinen ominaisuus yrityksille, joilla on omat ajurinsa.

Tukee 128GB Micro SD -kortteja
4x parempi muistiyhteensopivuus verrattuna vanhempiin kameramalleihin, tukee jopa 128 Gt micro SD -muistia yli 18 tunnin tallennusajalla.

Tekniset tiedot:

Videon resoluutio: 1920x1080 @ 60 fps
Anturi: SONY STARVIS CMOS-anturi
Laajakulmaobjektiivi: 145°
Aukko: f/1.6
ISO-herkkyys: jopa ISO 12800
Näyttö: 3" TFT LCD 16:9
Videomuoto: MOV
Tallennusvälineet: Micro SDHC/SDXC Class 10 (tuki 128 Gt asti)
Ääni: Mukana mikrofoni ja kaiutin (mono).
Akku: litiumakku, jonka kapasiteetti on 3,7 V 900 mAh
Tuloteho: 5V 1A
Koko: 112,6 (S) x 71,9 (L) x 36,4 (V) mm, (4,4" x 2,8" x 1,4")
Paino: 145g
Käyttölämpötila: -20°C ~ 65°C, (-4°F ~ 149°F)

Mukana toimitetut tarvikkeet:

1x Profi autokamera DOD LS475W+
1x autolaturi 12-24V (4M jatkojohto)
1x nivelteline
1x CPL-suodatin
1x manuaali

dod ls475w+ lisävarusteet

Kommentit

Muita tuotteita