DOD LS500W kaksoisautokamera FULL HD 1080P + GPS

SKU: 55-038 Minulla on kysymys
Valmistaja DOD
Tuotteiden saatavuus ennakkotilaus
Toimitusaika 1-3 viikkoa.
Kyllä! Me lähetämme sinne US
Hinta ilman ALV 330,00 U$
Hinta sis. ALV 396,00 U$
- +

Tuotteen kuvaus DOD LS500W kaksoisautokamera FULL HD 1080P + GPS

DOD LS500W kaksoisautokamera FULL HD 1080P + GPS. Siinä on Sony STARVIS -kuvakenno, 6G-lasilinssi ja ISO 12800 asti . DOD LS500W on yksi ensimmäisistä DOD-kameroista, joissa on FULL HD 1080p -videokamera, joka tarjoaa täysin varusteltua videokuvaa vertaansa vailla olevalla laadulla molemmilla kamerakanavilla tallennustaajuudella 30 fps.

Se kaappaa FULL HD 1080p HD -videotallenteita GPS 10Hz , hävittää pysäköintitilan ja H.264-kuvapakkauksen , MOV-tiedoston, datavirran noin. 15 Mbps kullekin kanavalle. Minuutti 1080p 30 fps -videon resoluutiolla yhdeltä kanavalta on n. 110 Mt. Tukee micro SD -muistia 128 Gt asti.

ls500w autokamera

Videokameran ISO-herkkyys on jopa 12 800, mikä takaa erinomaisen kuvauksen heikossa valaistuksessa ja yövideon. Sisäänrakennetun 10 Hz:n GPS-prosessorin avulla kuljettajat voivat tallentaa tarkan nopeuden ja sijainnin. DOD LS500W -tölkkiä ohjataan yksinkertaisesti painikkeilla ja selkeällä 2,7" LCD-näytöllä . Kameran valikko on slovakin kielellä.

DOD LS500W kameramalli verrattuna malliin DOD RC500S on varustettu LCD 2,7" litiumakulla , jonka kapasiteetti on 180mAh (DOD RC500S:ssä on superkondensaattori). DOD RC500S :ssä on ominaisuus WiFi-yhteys sovelluksen kautta. älypuhelimesi tai tablettisi ja CPL-polarisoiva suodatin Muut DOD LS500W- ja RC500S-kameroiden parametrit ja ominaisuudet ovat samat.

Kamerasarjassa on laajakulmalinssi jopa 145° etukameralla ja 140° takakameralla, mikä mahdollistaa todella laajan näkymän autosi ympärille kalansilmäparametreja lähestyttäessä. Takakameran käyttö on valinnaista, etukameraa voidaan käyttää myös erikseen . Puhtaasti optisten parametrien osalta DOD LS500W vastaa DOD RC500S:ää (ja päinvastoin). Myös etu- ja takakameran kuvan 180 asteen käännösvaihtoehto (kamera voidaan asentaa "pää alas"). Sisäänrakennettu litiumakku , jonka kapasiteetti on 180 mAh.

Sertifioitu videokamera käytettäväksi kaikkialla EU:ssa (eli Itävallassa, Saksassa ja muissa jäsenvaltioissa). Ne täyttävät teknisten standardien kriteerit ja niitä voidaan käyttää ajoneuvossa.

Etukamera on varustettu upouudella SONY STARVIS (Tähtien näkyvyys tai näkyvyys tähtien valossa) -sensorilla IMX291, joka tarjoaa vallankumouksellisen yötilan jopa täydellisessä pimeässä!

Sony starvis sensor dod kamera

Teknologisesti tämä on "seuraavan sukupolven" autokamera - uusimmalla tekniikalla (optiikka, mikrosirut, toiminnot), joita automarkkinat tarjoavat.

DOD LS500W on yksi parhaista kamerajärjestelmistä, jossa on kaksi etu- ja takakameraa.

Se on suojajärjestelmäsi päivällä ja yöllä 24/7.

Voit kiinnittää etukameran tarpeen mukaan imukuppiin tai liimapitimeen. Kompakti, vain 7,5 cm:n takakamera on kiinnitetty teipillä varustetulla 3M-telineellä. Kaapeliliitäntä kameroiden välillä on noin 5,5 m pitkä. DOD LS500W voidaan liittää 12/24V virtalähteeseen, joten sitä on mahdollista käyttää autoa lukuun ottamatta myös muihin ajoneuvoihin, kuorma-autoihin tai linja-autoihin. Etukamera on myös helposti kiinnitettävissä auton tuulilasiin 3M-kiinnitystelineellä, joka on helppo kiinnittää kameraan.

Tuki jopa 128 Gt:n micro SD -korteille (noin 18 tuntia tallennusta molemmista kameroista - 9 tuntia yhdelle kanavalle)

dual auton kamera gps:llä

Tallennus tallennetaan molemmista kameroista ja yhdistettynä korkeaan ISO-herkkyyteen, jopa 12800, jolloin voit tarkkailla auton ympäristöä myös huonoissa valaistusolosuhteissa. Tämä ominaisuus on merkittävä turvallisuusbonus, kun tarkkailet autoasi poissaolosi aikana. Suuri etu on parannettu uuden sukupolven pysäköintitilajärjestelmä, joka alkaa tallentaa 15 sekuntia ennen kuin se havaitsee liikkeen. Näin varmistat, että sinulla on tallenne siitä, mitä tapahtui alusta loppuun sekä ajoneuvon edessä että takana olevista kameroista . Kun jatkat ajamista, kamera siirtyy takaisin tallennustilaan silmukkatilassa.

Autojen turvallisuuden ja valvonnan markkinoiden johtaja

Pysäköinti modd dod kameroille

Videokamera tukee micro SD -kortteja 128 Gt asti (vakiokamerat 32 Gt asti). Onnettomuuden, voimakkaan jarrutuksen tai auton kallistumisen sattuessa kamerasarjassa on G-sensoritoiminto, joka suojaa tiedostot iskuilta. Hätätilanteessa käyttäjät voivat myös suojata olemassa olevan tiedoston manuaalisesti painamalla pitkään "SOS"-painiketta. FULL HD -autokamerasarja edistyneellä WDR 2.0 -tekniikalla ja WiFi-yhteydellä on luotettava kumppanisi teillä.

Tuotteen ominaisuudet:
  • Dual 1080p HD-videotallennus
  • ISO-alue laajennettu arvoon ISO 12800
  • Tiedostojen suojaus G-sensorilla
  • SOS-toiminto - Lukitustoiminto
  • Pysäköintivalvonta
  • Kehittynyt WDR 2.0 -tekniikka
  • Ultrakevyt objektiivi f/1.6-aukolla
  • Tukee 128GB Micro SD -kortteja
Kaksi FULL HD 1080p -videotallennusta
Ajoneuvon etu- ja takanäkymä tallennetaan 1080p-laadulla korkealla FULL HD -resoluutiolla. Lisäksi kuva tallennetaan 145° etukameran ja 140° takakameran erittäin laajalla katselukulmalla täydellisen suojan takaamiseksi.
Ls500w kamera full hd resoluutiolla
Laajennettu ISO-alue jopa 12800 asti
DOD LS500w:ssa on uusi Sony STARVIS CMOS -kenno, jonka herkkyys on parantunut paitsi normaalissa valaistuksessa myös huonoissa valaistusolosuhteissa. Parannettu kantama lisää nopeasti liikkuvien kohteiden kirkkautta yöllä. Kamera pystyy nyt tallentamaan entistä enemmän yksityiskohtia erittäin heikossa valaistuksessa.
Ls500w kamera iso 12800
Kehittynyt WDR 2.0 -tekniikka
Upea video missä tahansa valossa ja tasapainoinen valotus kaikissa olosuhteissa. Tekee yökuvista kirkkaampia ja vähentää valon altistumista kauneimman kuvan saavuttamiseksi.
ls500w kamera wdr-tekniikka
Suuri f/1.6-aukko, korkea suorituskyky hämärässä
Suuri aukko heijastaa kuvauksen aikana sensoriin osuvan valon määrää. Mitä suurempi aukko on (tpienempi luku f), sitä enemmän valoa kameran anturi sieppaa. Leveimmällä aukolla, joka on 66 % suurempi kuin markkinoiden kilpailijat, DOD-kamerat tuottavat terävimmän kuvan.
Ls500w etu- ja taka-aukko f/1.6
6G terävä lasilinssi
6 elementin terävä linssi, joka on valmistettu kuudesta lasikerroksesta, tarjoaa upean, puhtaan ja vääristymättömän kuvan.
Ls500w kameran 6g lasilinssi
Laajakulmanäkymä 145°
Kuvanotto laajassa 145°:n katselukulmassa optimaalisen peiton ja selkeyden takaamiseksi. Etukamera on varustettu äärimmäisen laajakulmaisella linssillä, mikä lisää kuvausaluetta, koska auton etuosan panoraamanäkymä tallentaa kaikki sivut ilman vääristymiä (eli ei vääristyneitä kuvia).
Ls500w laajakulmanäkymä
Pysäköintivalvonta
Pysäköintivalvontaan olet tyytyväinen myös pysäköidessäsi ja poistuessasi autosta. Parannettu pysäköintitila , joka käynnistyy automaattisesti 10 minuuttia ajoneuvosta poistumisen jälkeen. Kun jatkat ajamista, kamera siirtyy takaisin tallennustilaan silmukassa. SONY STARVIS -sensorin avulla voit myös nauttia etukameran vallankumouksellisesta yönäkyvystä ja jopa täydellisessä pimeydessä.
Ls500w pysäköintivalvonta
Jos etu- tai takakamera havaitsee liiketunnistuksen tai törmäyksessä, se aloittaa videon tallennuksen ja lukitsee tiedoston. Videokamera aloittaa tallennuksen 15 sekuntia ennen liikkeen tai törmäyksen havaitsemista, mikä varmistaa, että sinulla on tallenne tapahtuneesta alusta loppuun. Edellytyksenä on, että kameran on saatava virtaa auton akusta käyttämällä kaapelisarjaa pysyvää asennusta varten DOD DP4:ään.
GPS-prosessori 10 Hz nopeudella
Integroitu nopeimpaan 10 Hz GPS:ään, joka tallentaa tarkempia tietoja ajoneuvon sijainnista ja nopeudesta. Voit tallentaa reitin kartalle katsoessasi videoita DOD-soittimessa. Tällä hetkellä nopein videokameroissa käytetty GPS-päivitys.
Ls500w auto dvr gps-prosessori
DOD GPS Player V2.0
DOD GPS Player 2.0:n uusi versio parannetulla käyttöliittymällä on entistä selkeämpi. Se näyttää FULL HD -videotallenteita reaaliaikaisilla tiedoilla, kuten ajoneuvon nopeus, GPS-koordinaatit, ylikuormitus. Internet-yhteys näyttää ajoneuvon nykyisen sijainnin Google Mapsissa.
dod gps player 2.0
Nopeustutkan tunnistus
Järjestelmä muistuttaa, että olet lähellä nopeusrajoituspaikkaa ja johon voidaan sijoittaa tutka, jotta voit hidastaa nopeutta. Vältä ansoja ja pidä ajo aina hallinnassa.
* Tällä hetkellä järjestelmä tukee seuraavia maita: USA, CA, UK, NO, PL, NL, BE, AU.
Kellonajan ja päivämäärän synkronointi
Automaattinen ajan kalibrointi, manuaalisesta ajan säädöstä riippumatta. Sisäänrakennetun 10x nopeuden GPS-prosessorin ansiosta se voi kalibroida tarkasti paikallisen ajan ja tallentaa sen automaattisesti kameran muistiin.
Polkuanalyysi
Se on uusi ominaisuus, joka laskee reitin etäisyyden, ajan ja keskinopeuden pisteestä A pisteeseen B. Voit esimerkiksi löytää lyhimmän tai nopeimman tavan työskennellä kotoa käsin polkuanalyysin tietojen perusteella. Se on erittäin taloudellinen ja käytännöllinen tapa säästää aikaa ja polttoaineen kulutusta.
G-sensorin suoja iskuja vastaan
Onnettomuudessa, hätäjarrutuksessa tai auton kallistuessa se suojaa automaattisesti kaikki tallennetut ja nykyiset tietueet. Tällä ominaisuudella tiedostoja ei poisteta tai kirjoiteta päälle edes aikasilmukassa tallennettaessa.
Manuaalinen tiedostojen lukitus - SOS-suojaus
Hätätilanteessa sen avulla käyttäjät voivat suojata olemassa olevan tiedoston painamalla pitkään "SOS"-painiketta, mikä pitää tiedoston pois tallennussilmukasta ja suojaa muilta tiedostoilta ylikirjoitukselta.
Automaattinen tallennus ja sammutus
Kun ajoneuvo on käynnistetty, kamera aloittaa automaattisesti tallennuksen. Kun sammutat moottorin, kamera sammuu automaattisesti painamatta mitään painiketta.

Loop-tallennus - Syklinen tallennus
Kun asetetun microSD-kortin tallennustila on täynnä, se voi automaattisesti korvata vanhemmat tiedostot uusilla, jolloin tiedostot poistetaan jatkuvasti uudelleen.

Salasanasuojaus.
Kun olet asettanut salasanasi, voit estää muita poistamasta videoitasi tai valokuviasi.
Tukee 128GB Micro SD -kortteja
4x parempi muistiyhteensopivuus verrattuna vanhempiin kameramalleihin, tukee jopa 128 Gt micro SD -muistia yli 18 tunnin tallennusajalla.
Tuotetiedot:
Videon resoluutio: etukamera: 1920x1080 @ 30 fps, takakamera 1920x1080 @ 30 fps
Anturi: SONY STARVIS CMOS-anturi
Laajakulmainen etulinssi: 145°
Laajakulmainen takalinssi: 140°
Etuaukko: f/1.6
Taka-aukko: f/1.6
ISO-herkkyys: jopa ISO 12800
Videomuoto: MOV
Tallennusvälineet: Micro SDHC/SDXC Class 10 (jopa 128 Gt)
Ääni: mikrofoni ja monokaiutin (mukana)
Akku: 3,7V 180mAh litiumakku
Tuloteho: 5V 1,5A
Etukameran mitat: 112,6 (S) * 61,5 (L) * 33,4 (V) mm
Takakameran mitat: 75,2 (S) * 26 (L) * 38,8 (V) mm
Etukameran paino: 110 g
Takakameran paino: 41 g
Käyttölämpötila -20°C ~ 65°C, (-4°F ~ 149°F)

Mukana toimitetut tarvikkeet:

1x Profi-autokamera DOD LS500W:lle
1x Takakamera tarratelineellä
1x liitäntäkaapeli takakameraan (5M)
1x autolaturi 12-24V (4M jatkojohto)
1x pidike
1x manuaali

Kommentit

Muita tuotteita