FULL HD -kamera vedenpitävissä aurinkolaseissa 16 Gt:n muistilla

SKU: 10-138 Minulla on kysymys
Valmistaja OEM
Tuotteiden saatavuus ennakkotilaus
Toimitusaika 1-3 viikkoa.
Kyllä! Me lähetämme sinne US
Hinta ilman ALV 128,34 U$
Hinta sis. ALV 154,00 U$
- +

Tuotteen kuvaus FULL HD -kamera vedenpitävissä aurinkolaseissa 16 Gt:n muistilla

FULL HD -kamera vedenpitävissä aurinkolaseissa 16 Gt:n muistilla​ ovat käytännöllisiä ja helppokäyttöisiä, joten niille löytyy käyttöä eri tilanteissa parhaiden kuvien ottamiseksi. Tallenna unohtumattomia hetkiä lomastasi suoraan näkymästäsi, täysin huomaamatta ja ilman komplikaatioita. Sisäänrakennettu HD 5 MP -kamera laadukkaalla CMOS-kennolla tallentaa 1920 x 1080 videota 30 ruudulla sekunnissa sekä korkealaatuista ääntä . Voit myös käyttää laseja valokuvaamiseen mielenkiintoisten kuvien tai tilanteiden tallentamiseen.

lasit FULL HD vedenpitävällä kameralla

Kaikki tallennetut tiedot, kuten videot ja valokuvat, tallennetaan 16 Gt:n sisäiseen muistiin, joten lasit voivat toimia kannettavana tallennusvälineenä. Kytke suojalasit päälle ja aloita tallennus aurinkolasien oikealla puolella olevalla painikkeella kehyksen alaosassa. Silmälasien sisäpuolella on punainen merkkivalo, joka ilmoittaa kehyksen värinän mukana vilkkumalla lasien nykyisestä tilasta. Laseissa on USB-liitäntä lasien lataamista varten, tai voit ladata datatiedostoja (tallennettuja videoita) tietokoneellesi. Täyteen ladatut lasit voivat tallentaa videota yhtäjaksoisesti noin 1 tunnin ajan.

Tyylikkäät lasit eivät toimi vain videokamerana, vaan ne toimivat myös täysin toimivina aurinkolaseina , koska ne on valmistettu lasista, jossa on UV 400 -suodatin . Siksi silmäsi ovat suojassa auringon haitalliselta UV-säteilyltä, kun käytät lasejasi . Lasit ovat myös vedenpitäviä , joten niiden kuvaaminen ei ole ongelma jopa epäsuotuisissa olosuhteissa, kuten sateessa, lumessa ja niin edelleen. Näitä eksklusiivisia aurinkolaseja voidaan käyttää erilaisissa urheilulajeissa, kuten juoksussa, purjelautailussa, kalastuksessa, pyöräilyssä tai jopa klassisessa käytössä aurinkoisena päivänä.

Ominaisuudet:

Tallentaa Full HD -videota äänen kanssa
Valokuvaus
UV-suodatin 400
Tyylikäs ja moderni muotoilu lasit
Vedenpitävä muotoilu

Tekniset tiedot:

Toiminnot: Video, valokuvaus
Kamera: 5 Mpx CMOS + 63° laajakulma
Videon resoluutio: FULL HD 1080P 1920*1080 30 fps
Valokuvan resoluutio: 1980*1080
Pakkausmuoto: H264
Videotiedostomuoto: MOV
Tiedoston valokuvamuoto: JPEG
Muisti: 16 Gt sisäistä muistia
UV-suodatin: 400
Vedenpitävä luokka: IP66
Mitat: 15,5 cm (L) x 4,8 cm (K) x 17,5 cm (S)
Paino: 55 g
Akku: 480 mAh litiumakku
Videotallennus: 2 tunnin sisällä

Sisältöpaketti:

1x tyylikkäät lasit HD-kameralla
1x kannettava kotelo
1x puhdistusliina
1x USB-kaapeli
1x käyttöopas

Kommentit

Muita tuotteita