GSM-kuuntelun ilmaisin

SKU: 09-003 Minulla on kysymys
Valmistaja OEM
Tuotteiden saatavuus ennakkotilaus
Toimitusaika 1-3 viikkoa.
Kyllä! Me lähetämme sinne US
Hinta ilman ALV 44,91 U$
Hinta sis. ALV 53,90 U$
- +

Tuotteen kuvaus GSM-kuuntelun ilmaisin

GSM-kuuntelun ilmaisin. Ilmaisin voi helposti havaita ja löytää langattomat kamerat, salakuuntelut ja muut langattomat laitteet tai signaalit. GMS RF Bug detector on laite, joka toimii GSM-ilmaisimena, olipa kyseessä vikoja tai mikä tahansa langaton signaali kotona, toimistossa tai muissa paikoissa.

Tämä erityisesti suunniteltu laite selvittää myös, jos matkapuhelimesi ei ole viallinen. Jos laite poimii lähetyssignaalin, se alkaa viheltää tai värisemään ja vihreät LEDit syttyvät loistamaan signaalin voimakkuuden mukaan.

GSM Detector toimii kaikilla GSM-taajuuksilla, mukaan lukien langattomat kamerat. Löydät helposti, jos joku alueellasi puhuu puhelimessa tai onko puhelintasi jonkun manipuloinnin alainen. Vilkkumisen, vihellyksen tai värinän tulee olla jatkuvaa vähintään noin 1 minuutti tai kauemmin, ja on enemmän varmaa, että puhelimesi kautta lähetetään dataa tai äänisignaalia. Laite voi ilman ongelmia havaita langattomat kamerat, kuunteluvirheet tai muut langattomat laitteet. Myytävänä oleva GSM-ilmaisin, jonka voit ostaa verkkokaupastamme kohtuulliseen hintaan. Katso tarjouksemme ja löydä etsimäsi.

gsm-ilmaisimen rf-vika

Laite tukee myös kuulokkeiden liittämistä siltä varalta, että sinun on suoritettava äänetön tunnistus, eli ilman ääntä. GSM-signaalin tunnistusalue on jopa 10 M (riippuen havaitun GSM-signaalin voimakkuudesta).

Taajuusalue: 860-965MHZ (GSM); 1805-1880 MHz (DCS); 1930-1990 MHz (PCS)

Kommentit

Muita tuotteita