GSM-tunnistin kynässä vakoiluvirheiden havaitsemiseen

SKU: 09-002 Minulla on kysymys
Valmistaja OEM
Tuotteiden saatavuus ennakkotilaus
Toimitusaika 1-3 viikkoa.
Kyllä! Me lähetämme sinne US
Hinta ilman ALV 41,25 U$
Hinta sis. ALV 49,50 U$
- +

Tuotteen kuvaus GSM-tunnistin kynässä vakoiluvirheiden havaitsemiseen

GSM-tunnistin kynässä vakoiluvirheiden havaitsemiseen . Se on kynä, joka toimii GSM-tunnistimena riippumatta siitä, ovatko vikoja tai langatonta signaalia kotona, toimistossa tai muualla. Tämä erityisesti suunniteltu kynä myös selvittää, onko matkapuhelimesi viallinen. Jos kynä sieppaa lähettävän signaalin, keltainen LED alkaa vilkkua (paistaa).

Tämä laite toimii kaikilla GSM-taajuuksilla, mukaan lukien langattomat kamerat. Löydät helposti, jos joku alueellasi puhuu puhelimessa tai onko puhelintasi jonkun manipuloinnin alainen. Vilkkumisen tulee olla jatkuvaa vähintään noin 1 minuutti tai kauemmin, ja on enemmän varmaa, että puhelimesi kautta lähetetään dataa tai äänisignaalia.

bugien ilmaisin kynässä

GSM -kynätunnistin, langaton laite havaitsee taajuudet 900/1200/1300 ja 2400/2600/3000MHz. Tunnistaa langattomat signaalit 10 metrin säteellä. Yksityisyytesi on jo suojattu, mikään ei yllätä sinua. Kynässä on myös UV-valo setelien tarkistamista varten. Mitä enemmän lähestyt VF-signaalia, värillinen valo on voimakkaampi. Myydään GSM Pen -vikojen ilmaisin, voit ostaa verkkokaupastamme kohtuulliseen hintaan. Katso tarjouksemme ja löydä etsimäsi.
Tekniset tiedot GSM-kynän vikojen ilmaisin:

1. Akku: 4,5 V, LR-44 x 3 kpl (mukana)
2. Detektiivilähtö: LED vilkkuu (lampun värinen LED)
3. Detective induktio nimi: 100MHz ~ 3GHz (laite sieppaa myös alle 900MHz:n taajuuden, mutta lähettimen säteilyteho on vähintään 200 mA)
4. Käyttökulutus: 30uA
5. Vilkkuva LED-virta: 1mA
6. Käyttöohjeet
7. Ilmaisimen mitat: 146x 10 mm Φ. kompakti koko

Kommentit

Muita tuotteita