GSM-virtapankki kameralla ja SIM-kortilla

SKU: 10-110 Minulla on kysymys
Valmistaja OEM
Tuotteiden saatavuus ennakkotilaus
Toimitusaika 1-3 viikkoa.
Kyllä! Me lähetämme sinne US
Hinta ilman ALV 145,75 U$
Hinta sis. ALV 174,90 U$
- +

Tuotteen kuvaus GSM-virtapankki kameralla ja SIM-kortilla

GSM-virtapankki kameralla ja SIM-kortilla. Tämä vakoilun tehopankki sisältää kaiken mitä tarvitset tilojen huomaamattomaan valvontaan, jota sinun tulee olla hallinnassa. Kannettava laturi sisältää kameran, kuuntelulaitteen, microSD-kortin tietueiden tallentamiseen sekä SIM-kortin etäviestintää ja -kuuntelua varten.

Laite tukee matkapuhelimia GSM 850/900/1800/1900MHz , joten sinulla ei ole ongelmia muodostaa yhteyttä mistä päin maailmaa tahansa. Kannettavaan laturiin piilotettu kamera sopii erinomaisesti valvontaan tai kodin turvaan. Osta vain minkä tahansa palveluntarjoajan uusi SIM-kortti ja aseta se laitteeseen ja aseta microSD-kortti enintään 32 Gt   SIM-kortin vieressä olevaan paikkaan, ja voit aloittaa vakoilutoiminnon.

Gsm powerbank kameralla

Ulkoiseen laturiin piilotetussa kamerassa on sisäänrakennettu herkkä mikrofoni ja se mahdollistaa videon tallennuksen äänen kanssa. Kaikki tietueet tallennetaan microSD-kortille. Kameralla varustettu laturi Voit ohjata kameraa puhelimellasi komennoilla tekstiviestinä laitteessa olevan SIM-kortin puhelinnumeroon. Tämän avulla voit aloittaa etänä videon tallennuksen äänen kanssa tai vain äänen erikseen. Voit myös asettaa äänentunnistustoiminnon ja laite soittaa sinulle takaisin heti, kun se taltioi yli 65 desibelin ääntä. Sieppaustoiminto voi käynnistyä myös soittamalla laitteen SIM-kortilla olevaan puhelinnumeroon, joka vastaanottaa puhelusi automaattisesti ja kuulet mitä lähistöllä tapahtuu. Ulkoinen akku on täysin toimiva ja sen avulla voit ladata puhelimesi, tablettisi tai minkä tahansa muun POWERBANKin kautta ladattavan laitteen. Kamera toimii myös laitteen juuri latautuessa, joten voit käyttää jatkuvaa virtalähdettä , jonka ansiosta et rajoitu akkuvirtaan.

Gsm powerbank kameralla sim-kortilla

Ominaisuudet:

  • Kamera piilotettu ulkoiseen laturiin
  • Mahdollisuus tallentaa myös akun ollessa ladattu
  • Yhteydenpito SIM-kortin ja matkapuhelimen kautta
  • Hälytystoiminto yli 65 dB ja takaisinsoitto matkapuhelimeesi
  • Sieppaustoiminto soittamalla Power Bankin SIM-kortille


Tekniset tiedot:

Pikseli: 2 miljoonaa pikseliä
Videon resoluutio: 480x320
Verkkotuki: GSM 850/900/1800 / 1900MHz
Sisäänrakennettu mikrofoni: kyllä
Akun kapasiteetti: 4000 mAh
Latausaika: 4-6 tuntia
Muistikortti: Micro SD/TF-kortti max. 32 Gt
USB-lähtö: 1A-2A
Latausjännite: DC-5V
Akku: Li-ion akku
Paino: 200 grammaa
Mitat: 75x120x15mm
Käyttölämpötila: -10 - 60 ℃

Sisällys:

1x GSM Power Bank
1x USB-latauskaapeli iPhonelle ja älypuhelimille
1x manuaali

Kommentit

Muita tuotteita