Kaksoisautokamera GPS:llä - DOD LS500W+

SKU: 55-056 Minulla on kysymys
Valmistaja DOD
Tuotteiden saatavuus ennakkotilaus
Toimitusaika 1-3 viikkoa.
Kyllä! Me lähetämme sinne US
Hinta ilman ALV 366,66 U$
Hinta sis. ALV 440,00 U$
- +

Tuotteen kuvaus Kaksoisautokamera GPS:llä - DOD LS500W+

Kojelaudan Full HD -kaksoiskamera DOD LS500W+ . Auton turvallisuuden ja valvonnan markkinajohtaja - ammattimainen autokamera. Kamera SONY STARVIS -kuvasensorilla , 10Hz GPS - tallennus, pysäköintitila ja ISO-arvo jopa 12800 . DOD LS500W+ on yksi DOD:n ensimmäisistä kojelautakameroista, jossa on FULL HD 1080p -täyslaatuinen video vertaansa vailla olevalla laadulla molemmilla videokanavilla 30 fps:n tallennustaajuudella.

Tallentaa täyden 1080p HD -videon suuren 6G-lasilinssin kautta, jossa on f/1.6-aukko , mikä takaa selkeän ja puhtaan kuvan. H.264-kuvan pakkaus. MOV-tiedosto, tiedonkulku n. 15 Mbps kullekin kanavalle. Minuutti 1080p 30 fps -videon resoluutiolla yhdeltä kanavalta on n. 110 Mt. Tukee micro SD -muistia 128 Gt asti.

kaksoisautokamera - dod ls500w +

DOD LS500W -malliin verrattuna DOD LS500W+ -kameramalli on varustettu 3" LCD-näytöllä (DOD LS500W:ssä 2,7"), litiumakulla , jonka kapasiteetti on 900 mAh (DOD LS500W :ssä 180 mAh) ja polarisoivalla CPL-suodattimella . auringon heijastuksia. Muut DOD LS500W+- ja LS500W-kameroiden parametrit ja ominaisuudet ovat identtiset.

Videokameran ISO-herkkyys on jopa 12 800, mikä takaa erinomaisen kuvauksen heikossa valaistuksessa ja yövideon. Sisäänrakennetun 10 Hz:n GPS-prosessorin avulla kuljettajat voivat tallentaa tarkan nopeuden ja sijainnin. DOD LS500W+ -mallia ohjataan yksinkertaisesti painikkeilla ja selkeällä 3,0" LCD-näytöllä .

Kamerasarjassa on laajakulmalinssi jopa 145° etukameralla ja 140° takakameralla, jotka mahdollistavat todella laajakulmaisen näkymän autosi ympärille kalansilmäparametreja lähestyttäessä. Takakameran käyttö on valinnaista, etukameraa voidaan käyttää myös erikseen . Puhtaasti optisten parametrien osalta DOD LS500W+ vastaa DOD RC500S:ää (ja päinvastoin). Myös etu- ja takakameran kuvan kiertomahdollisuus on 180 astetta (kamera voidaan asentaa "ylösalaisin"). Sisäänrakennettu litiumakku , jonka kapasiteetti on 900 mAh.

3. sukupolven pysäköintitila - Dod-kamera

Autojen turvallisuuden ja valvonnan markkinajohtaja

Upouusi PYSÄKÖINTI 3. SUKUPOLVELLA

Suuri etu on uuden sukupolven päivityksen 3.0 parannettu pysäköintitilatoiminto. Hyvä kamera tallentaa ajon aikana, mutta parempi kamera pitää ajoneuvosi valvonnassa 24 tuntia vuorokaudessa, 7 päivää viikossa . Voit valita 1 kolmesta sinulle parhaiten sopivan parannetun pysäköintitilan tilasta: 1. AUTOMAATTINEN LIIKKETUNNISTUS tai 2. KORKEA RESOLUUTIO Minikokotilassa - korkea resoluutio minikoossa (oletusasetus) tai 3. TIME LAPSE - time lapse -tallennus. Varmista rauha ja hiljaisuus jatkuvalla tallennuksella, vaikka olisit pysäköity ja poistunut autosta.


* Edellytyksenä on, että kameran uusin laiteohjelmisto on päivitetty *

3 valvontatilaa - dod ls500w +

Voit nähdä, kuinka uusi parannettu pysäköintitila 3.0 toimii suoraan tästä videosta:

1. Automaattinen liikkeen tai törmäyksen tunnistus

Liikkuvat kohteet kameran edessä tai dramaattinen muutos valaistuksessa tai mikä tahansa vaikutus arvioidaan automaattisesti ja tallennus alkaa, jos liike/muutos saavuttaa asetetun parametrin. Kun liike tai isku havaitaan, se alkaa tallentaa videotiedostoa molemmista kameroista samanaikaisesti ja lukitsee tiedoston.

auton tunnistus - lisää autokamera

2. High-Res-tila - korkea resoluutio minikokoisena

DOD Tech -tekniikka on todella minimaalisella muutoksella tallennetun videon laadussa ensimmäinen ja ainoa, joka onnistuu pysäköintitilassa tallentamaan koko tallenteen, kun olet poissa ajoneuvosta , ja videon laatu heikkenee vain vähän . Koko yö videolla vie noin 10 Gt . Alle 1/5 perinteisestä tiedostokoosta.

korkea resoluutio - dod ls500w +

3. Aikaviive

Parkkeeraatko lisää päiviä? Aikaviiveen avulla voit tarkistaa päivien sisällön muutamassa minuutissa. Time-lapse-kamera ottaa kuvia (asetetun kuvanopeuden mukaan). Toiminto ryhmittelee kuvat automaattisesti jatkuvaksi videoksi. Tämän ansiosta näet tallenteen esim. 24 tunnin ajalta muutamassa minuutissa . Sopii ajoneuvon valvontaan pitkän poissaolon aikana. Siksi se on tarkoitettu staattisten kuvien ottamiseen, joten ajoneuvo ei saa liikkua.

time lapse - dod camera


Parannettu pysäköintitila , joka käynnistyy automaattisesti 10 minuuttia ajoneuvosta poistumisen jälkeen. Kun jatkat ajamista, kamera siirtyy takaisin tallennustilaan silmukassa. SONY STARVIS -sensorin avulla voit myös nauttia etukameran vallankumouksellisesta yönäkyvystä ja jopa täydellisessä pimeydessä. Edellytyksenä on, että kamera saa virtansa auton akusta käyttämällä kaapelisarjaa pysyvästi asennettavaksi DOD DP4 -ajoneuvoon.

*Ehto on päivittää kameran uusin laiteohjelmisto.*

pysäköintivalvonta - dod ls500w +


Sertifioitu videokamera käytettäväksi kaikkialla EU:ssa (eli Itävallassa, Saksassa ja muissa jäsenvaltioissa). Ne täyttävät teknisten standardien kriteerit ja niitä voidaan käyttää ajoneuvossa.

Etukamera on varustettu upouudella SONY STARVIS (Tähtien näkyvyys tai näkyvyys tähtien valossa) -sensorilla IMX291, joka tarjoaa vallankumouksellisen yötilan jopa täydellisessä pimeässä!

dod autokamera - sony starvis sensor

Teknologisesti tämä on "seuraavan sukupolven" autokamera - uusimmalla tekniikalla (optiikka, mikrosirut, toiminnot), joita automarkkinat tarjoavat.


DOD LS500W+ on yksi parhaista kamerajärjestelmistä, jossa on kaksi etu- ja takakameraa.

Se on vartijajärjestelmäsi päivällä ja yöllä 24/7.

Voit kiinnittää etukameran tarpeen mukaan imukuppiin tai liimapitimeen. Kompakti, vain 7,5 cm:n takakamera on kiinnitetty teipillä varustetulla 3M-telineellä. Kaapeliliitäntä kameroiden välillä on noin 5,5 m pitkä. DOD LS500W+ voidaan liittää 12/24V virtalähteeseen, joten sitä on mahdollista käyttää autoa lukuunottamatta myös muihin ajoneuvoihin, kuorma-autoihin tai linja-autoihin. Etukamera on myös helposti kiinnitettävissä auton tuulilasiin 3M-kiinnitystelineellä, joka on helppo kiinnittää kameraan.

Tuki jopa 128 Gt:n micro SD -kortille (noin 18 tuntia tallennusta molemmista kameroista - 9 tuntia yhdelle kanavalle)

kaksoisautokamera dod ls500w +

Tallennus tallennetaan molemmista kameroista ja yhdistettynä korkeaan ISO-herkkyyteen, jopa 12800, jolloin voit tarkkailla auton ympäristöä myös huonoissa valaistusolosuhteissa. Tämä ominaisuus on merkittävä turvallisuusbonus, kun tarkkailet autoasi poissaolosi aikana.

Autokamera tukee micro SD -kortteja 128 Gt asti (tavalliset kamerat vain 32 Gt asti). Onnettomuuden, voimakkaan jarrutuksen tai auton kallistuksen sattuessa kamerasarjassa on G-sensoritoiminto , joka suojaa tiedostoja törmäyksen sattuessa. Hätätilanteessa käyttäjät voivat myös suojata olemassa olevan tiedoston manuaalisesti painamalla "SOS"-painiketta. FULL HD -autokamerasarja edistyneellä WDR 2.0 -tekniikalla on luotettava kumppanisi teillä.

Tuotteen ominaisuudet:
  • Dual 1080p HD-videotallennus
  • Laajennettu ISO-alue ISO 12800 asti
  • G-sensorin tiedostosuojaus
  • SOS-toiminto - lukitustoiminto
  • Pysäköintivalvonta
  • Kehittynyt WDR 2.0 -tekniikka
  • Ultrakevyt objektiivi f/1.6-aukolla
  • Tukee 128GB Micro SD -korttia

Kaksi FULL HD 1080p -videotallennusta
Ajoneuvon etu- ja takanäkymät tallennetaan 1080p-laadulla korkealla FULL HD -resoluutiolla. Lisäksi kuva tallennetaan erittäin laajalla katselukulmalla: 145° etukamera ja 140° takakamera täydellisen suojan takaamiseksi.
Full hd -resoluutio - ls500w +
Laajennettu ISO-alue jopa 12800 asti

DOD LS500W+:ssa on uusi Sony STARVIS CMOS -kenno, jonka herkkyys on parantunut paitsi normaalissa valaistuksessa myös huonoissa valaistusolosuhteissa. Parannettu kantama lisää nopeasti liikkuvien kohteiden kirkkautta yöllä. Kamera pystyy nyt tallentamaan entistä enemmän yksityiskohtia erittäin heikossa valaistuksessa.
ISO 12800 -alue - autokamera
Kehittynyt WDR 2.0 -tekniikka

Upea video missä tahansa valossa ja tasapainoinen valotus kaikissa olosuhteissa. Tekee yökuvista kirkkaampia ja vähentää valon altistumista kauneimman kuvan saavuttamiseksi.
wdr-tekniikka - dod ls500w +
Suuri f/1.6-aukko, korkea suorituskyky hämärässä
Suuri aukko heijastaa kuvauksen aikana sensoriin osuvan valon määrää. Mitä suurempi aukko on (tpienempi luku f), sitä enemmän valoa kameran anturi sieppaa. Leveimmällä aukolla, joka on 66 % suurempi kuin markkinoiden kilpailijat, DOD-kamerat tuottavat terävimmän kuvan.
objektiivin aukko - ls500w +
6G terävä lasilinssi

6 elementin terävä linssi, joka on valmistettu kuudesta lasikerroksesta, tarjoaa upean, puhtaan ja vääristymättömän kuvan
6g lasilinssi ls500w +
Laaja kuvakulma 145°

Kuvanotto laajassa 145°:n katselukulmassa optimaalisen peiton ja selkeyden takaamiseksi. Etukamera on varustettu äärimmäisen laajakulmaisella linssillä, mikä lisää kuvausaluetta, koska auton etuosan panoraamanäkymä tallentaa kaikki sivut ilman vääristymiä (eli ei vääristyneitä kuvia).
145 astetta laajakulma - ls500w +
Säädettävä polarisoiva suodatin - vähentää merkittävästi häikäisyä. Se mahdollistaa paremmat kuvat, paremman kontrastin ja mikä tärkeintä, se vähentää merkittävästi valon heijastusta tuulilasissa, joten kuvat ovat selkeämpiä ja ilman häikäisyä.
polarisoiva suodatin - ls500w +
3 tuuman 16:9 laajakuvanäyttö. Kamerassa on suuri laajakuvanäyttö, joka tarjoaa selkeän ja riittävän suuren kuvan, joka sopii asetusten näyttämiseen ja videoiden toistamiseen suoraan kameran näytöltä.
3 tuuman näyttö - dod ls500w +
GPS-prosessori, jonka nopeus on 10 Hz

Integroitu nopeimpaan 10 Hz GPS:ään, joka tallentaa tarkempia tietoja ajoneuvon sijainnista ja nopeudesta. Voit tallentaa reitin kartalle katsoessasi videoita DOD-soittimessa. Tällä hetkellä nopein videokameroissa käytetty GPS-päivitys.

gps-prosessori - dod ls500w +
DOD GPS Player V2.0
DOD GPS Player 2.0:n uusi versio parannetulla käyttöliittymällä on entistä selkeämpi. Se näyttää FULL HD -videotallenteita reaaliaikaisilla tiedoilla, kuten ajoneuvon nopeus, GPS-koordinaatit, ylikuormitus. Internet-yhteys näyttää ajoneuvon nykyisen sijainnin Google Mapsissa.
dod player - dod ls500w +
Nopeustutkan tunnistus
Järjestelmä muistuttaa, että olet lähellä nopeusrajoituspaikkaa ja johon voidaan sijoittaa tutka, jotta voit hidastaa nopeutta. Vältä ansoja ja pidä ajo aina hallinnassa.
* Tällä hetkellä järjestelmä tukee seuraavia maita: USA, CA, UK, NO, PL, NL, BE, AU.
nopeustutka - dod ls500w +
Kellonajan ja päivämäärän synkronointi

Automaattinen ajan kalibrointi, manuaalisesta ajan säädöstä riippumatta. Sisäänrakennetun 10x nopeuden GPS-prosessorin ansiosta se voi kalibroida tarkasti paikallisen ajan ja tallentaa sen automaattisesti kameran muistiin.

ajan ja päivämäärän synkronointi - ls500w +
Polkuanalyysi
Se on uusi ominaisuus, joka laskee reitin etäisyyden, ajan ja keskinopeuden pisteestä A pisteeseen B. Voit esimerkiksi löytää lyhimmän tai nopeimman tavan työskennellä kotoa käsin polkuanalyysin tietojen perusteella. Se on erittäin taloudellinen ja käytännöllinen tapa säästää aikaa ja polttoaineen kulutusta.
polkuanalyysi - ls500w +
G-sensorin tietosuoja iskujen varalta.

Onnettomuudessa, hätäjarrutuksessa tai auton kallistuessa se suojaa automaattisesti kaikki tallennetut ja nykyiset tietueet. Tällä ominaisuudella tiedostoja ei poisteta tai kirjoiteta päälle edes aikasilmukassa tallennettaessa.

g-sensori - ls500w +
Manuaalinen tiedostojen lukitus - SOS-suojaus

Hätätilanteessa sen avulla käyttäjät voivat suojata olemassa olevan tiedoston painamalla pitkään "SOS"-painiketta, mikä pitää tiedoston pois tallennussilmukasta ja suojaa muilta tiedostoilta ylikirjoitukselta.

sos manuaalinen tiedostojen lukitus - ls500w +
Automaattinen tallennus ja sammutus

Kun ajoneuvo on käynnistetty, kamera aloittaa automaattisesti tallennuksen. Kun sammutat moottorin, kamera sammuu automaattisesti painamatta mitään painiketta.

automaattinen lataus ja virta päälle - ls500w +
Loop-tallennus - Syklinen tallennus

Kun asetetun microSD-kortin tallennustila on täynnä, se voi automaattisesti korvata vanhemmat tiedostot uusilla, jolloin tiedostot poistetaan jatkuvasti uudelleen.
silmukkatallennus - ls500w +
Salasanasuojaus.

Kun olet asettanut salasanasi, voit estää muita poistamasta videoitasi tai valokuviasi.

salasanasuojaus - ls500w +
Tukee 128GB Micro SD -korttia

4x parempi muistiyhteensopivuus verrattuna vanhempiin kameramalleihin, tukee jopa 128 Gt micro SD -muistia yli 18 tunnin tallennusajalla.

Tukikortti jopa 128 Gt - LS500W +
Tuotetiedot:
Videon resoluutio: etukamera: 1920x1080 @ 30 fps, takakamera 1920x1080 @ 30 fps
Anturi: SONY STARVIS CMOS-anturi
Näyttö: 3" 16:9 TFT LCD-näyttö
Laajakulmainen etulinssi: 145°
Laajakulmainen takalinssi: 140°
Etuaukko: f/1.6
Taka-aukko: f/1.6
ISO-herkkyys: jopa ISO 12800
Videomuoto: MOV
Tallennusvälineet: Micro SDHC / SDXC Class 10 (jopa 128 Gt)
Ääni: mikrofoni ja monokaiutin (mukana)
Akku: 3,7V 900mAh litiumakku
Tuloteho: 5V 1,5A
Etukameran mitat: 112 (P) * 71,9 (L) * 36,4 (K) mm
Takakameran mitat: 75,2 (P) * 26 (L) * 38,8 (K) mm
Etukameran paino: 145 g
Takakameran paino: 41 g
Käyttölämpötila -20°C ~ 65°C, (-4°F ~ 149°F)

Mukana toimitetut tarvikkeet:

1x ammattikäyttöön tarkoitettu autokamera DOD LS500W+
1x polarisoiva CPL-suodatin
1x Takakamera tarratelineellä
1x liitäntäkaapeli takakameran kanssa (5M)
1x autolaturi 12-24V (jatkojohto 4M)
1x pidike
1x manuaali

Kommentit

Muita tuotteita