Kamera herätyskellossa WiFi P2P 10 IR LEDillä + 24/7 valvonta ja liiketunnistus

SKU: 10-631 Minulla on kysymys
Valmistaja /
Tuotteiden saatavuus ennakkotilaus
Toimitusaika 1-3 viikkoa.
Kyllä! Me lähetämme sinne US
Hinta ilman ALV 146,66 U$
Hinta sis. ALV 176,00 U$
- +

Tuotteen kuvaus Kamera herätyskellossa WiFi P2P 10 IR LEDillä + 24/7 valvonta ja liiketunnistus

Kamera herätyskellossa WiFi P2P 10 IR LEDillä + 24/7 valvonta- ja liiketunnistustoiminto. Digitaalisen kellon kamera tukee myös kaksisuuntaista ääntä. Täydellinen yhdistelmä vakoojakameraa ja herätyskelloa. Tämän tuotteen avulla voit valvoa kotiasi - soittaa musiikkia - asettaa herätyskellon. Kuvanlaatu FULL HD -resoluutio . Wi-Fi-kamera tarjoaa korkealaatuisen 30 fps kuvan terävämmällä ja selkeämmällä yksityiskohdalla. 150° leveä katselukulma ja yönäkö, siinä on sisäänrakennettu 10 infrapuna-IR LED -valoa, joiden avulla näet selkeämmin yöympäristössä. Nämä IR-valot ovat täysin näkymättömiä yöllä tallennettaessa.

Nykyisen ajan ja herätysajan asettaminen näyttää myös nykyisen lämpötilan.

Full hd wifi p2p-kamera herätyskellossa IR LED-valoilla

Kaksisuuntainen ääni ja kuuntelu , voit puhua ja kuunnella matkapuhelimella, kun he ovat eri paikoissa. Laitteessa on sisäänrakennettu 2000 mAh akku. Tue iOS/Android -sovellusta suoraa valvontaa varten Internetin kautta 24 tunnin jatkuva P2P-etävalvonta liiketunnistustilassa .

Videon pakkausmuoto on H.264, jolla on suurempi bittinopeus ja joka säästää muistia. Herätyskello piilotetulla WiFi-kameralla tarkkailee mitä asunnossasi tapahtuu poissaolosi aikana. Voit seurata tapahtumaa etänä verkossa tai toistaa sen. Sinun ei enää tarvitse huolehtia lasten tai lemmikkien jättämisestä kotiin ilman valvontaa. Kompaktin kokonsa ja huomaamattoman ulkonäön ansiosta se sopii mihin tahansa sisustukseen ja voit sijoittaa sen helposti minne tahansa kotiisi tai toimistoosi.

kello piilotetulla wifi-kameralla

Piilonäkökamera jopa 6 metrin etäisyydelle kattaa 150°:n kulman, tallentaa FULL HD -resoluutiolla ja liiketunnistuksen yhteydessä saat push-ilmoituksen älypuhelimeesi. Nauhoitetut tallenteet tallennetaan valinnaisesti joko laitteeseen asetetulle microSD-kortille, jonka kapasiteetti on enintään 128 Gt (ei sisälly pakkaukseen), tai suoraan puhelimeesi, ja Wi-Fi-yhteystuen ansiosta voit katsella kaikkea kameran edessä tapahtuvaa. etänä älypuhelimellasi. Kuten perinteisessä herätyskellossa, nykyinen aika ja herätysaika voidaan asettaa yläosassa olevilla painikkeilla, se näyttää myös nykyisen lämpötilan. Kameran säätimet sijaitsevat herätyskellon takaosassa kannen alla yhdessä pariston kanssa, kameran linssi on kauniisti piilossa kellonäytössä savulasin alla.

vakoojakamera herätyskellossa

Jos haluat yhdistää herätyskellon piilokameran matkapuhelimeesi tai tablettiin Wi-Fi-verkon kautta, sinun on asennettava sovellus , jonka voi ladata ilmaiseksi Google Play/App Storesta. Sitten voit käyttää kaikkia piilokameran toimintoja, kuten mahdollisuutta katsoa suoraa esikatselua, nauhoittaa ja sitten toistaa suoraan puhelimeen tehtyjä tallenteita tai kameran parametrien lisäasetuksia. Kaapattuja videoita voi myös helposti toistaa tietokoneellasi. Herätyskellon akku voidaan ladata mukana tulevalla USB-kaapelilla tietokoneesta tai tavallisesta USB-sovittimesta. Sisäänrakennettu ladattava litiumioniakku riittää toimimaan kameralla jopa 2 tuntia, kiinteällä verkkoyhteydellä sekä herätyskello että kamera voivat toimia käytännössä taukoamatta.

Ominaisuudet:

Piilotettu kamera herätyskellon näytössä
Liiketunnistus 6 metrin etäisyydeltä
Videotallennus Full HD -resoluutiolla
Näkymätön IR-valaisin yönäkemiseen noin etäisyydelle. 5-8 metriä
Täysin toimiva laite käytettäväksi klassisena herätyskellona tai digitaalisena kellona
Tämä WiFi-kamera on yhteensopiva 2,4 GHz verkon kanssa

Tekniset tiedot:

FULL HD 1080p resoluutio
Tuki muistikorteille 128 Gt asti (ei sisälly pakkaukseen)
Pimeänäkö: kyllä, 10 IR-LEDiä
Akun kapasiteetti; 2000 mAh
Paino: 175 g
Koko: 131x37,5x62,5mm

Piilotetun kameran kuvakulma 150°
Tuki microSD-muistikorteille 128 Gt asti
Live-videon suoratoistovaihtoehto
Tukee loop-tallennusta
Ilmoitus mobiilisovellukselle, kun liikettä havaitaan
Helppo kameran asennus
Mahdollisuus asettaa resoluutiota tai säätää kameran kirkkautta ja kontrastia sovelluksessa
Mahdollisuus ottaa kuvia tai videoita (tallennettu puhelimen muistiin)
30 FPS ammunta
Kellonajan, herätysajan ja lämpötilan näyttäminen näytöllä
Akun kesto jopa 5 tuntia
Akku 3,7V, kapasiteetti 2000mAh
Mahdollisuus jatkuvaan toimintaan jatkuvalla virransyötöllä verkosta
Käyttölämpötila -10-60°C


Paketinsisältö:

1x herätyskello piilotetulla WiFi-kameralla
1x USB virtajohto
1x manuaali

Kommentit

Muita tuotteita