Kynä ääniaktivoidulla tallennuksella + USB-asema

SKU: 09-053 Minulla on kysymys
Valmistaja OEM
Tuotteiden saatavuus ennakkotilaus
Toimitusaika 1-3 viikkoa.
Kyllä! Me lähetämme sinne US
Hinta ilman ALV 91,66 U$
Hinta sis. ALV 110,00 U$
- +

Tuotteen kuvaus Kynä ääniaktivoidulla tallennuksella + USB-asema

Kynä ääniohjauksella + USB-asema ja MP3-soitin. Digikynä on kannettava ja käytännöllinen, klassisen kynän koon ansiosta se palvelee erilaisissa elämäntilanteissa, kun tarvitaan huomaamatonta tapaa äänittää.

Digitaalinen ääninauhuri tyylikkäässä kynässä 16GB + äänentunnistustoiminto, jopa 5 toimintoa yhdessä laitteessa - kynä, äänitallennus, mp3-soitin, USB-muistitikku, sisäänrakennettu kaiutin. Se on innovatiivinen kynä, jossa yhdistyvät tyylikäs ja miellyttävä muotoilu hyödyntääkseen sen ominaisuuksia täysimääräisesti. Kynään piilotettu digitaalinen sanelukone tallentaa äänen ensiluokkaisella laadulla ympäristön melun vähentämisen ansiosta ja on siksi loistava lisä kursseihin, koulutukseen, liiketapaamisiin ja muihin tallennustarkoituksiin. Integroitu 16 Gt:n muisti tarjoaa runsaasti tallennustilaa pitkäkestoisten äänitallenteiden tallentamiseen sisäänrakennetun 260 mA:n litiumakun ansiosta noin 25 tunnin jatkuvaa tallennusta varten.

VOR-järjestelmä: Ääniohjattu/aktivoitu tallennus
Automaattinen tallennus, kun ääni kaapataan, ja tallennus pysäytetään, kun ääntä ei kuulu.

sanelukone tyylikkäässä kynässä

Digitaalisessa kynässä on klassinen täyttö , joten voit kirjoittaa muistiinpanoja ja samanaikaisesti äänittää ääntä kokouksista, haastatteluista, puheluista kenenkään huomaamatta. Kynä toimii myös MP3-soittimena sisäänrakennetun muistin ansiosta, johon voit tallentaa suosikkikappaleitasi USB-kaapelilla tai toistaa tallennettuja keskusteluja ja kuunnella niitä sitten kuulokkeilla tai sisäänrakennetuilla kaiuttimilla. Integroituun 16 Gt:n muistiin voit ladata myös useita muita tiedostoja , joten kynä toimii myös perinteisenä kannettavana USB-muistitikuna. Digikynä on kannettava ja käytännöllinen, klassisen kynän koon ansiosta se palvelee erilaisissa elämäntilanteissa, kun tarvitaan huomaamatonta tapaa äänittää.

ääninauhuri kynässä

Ominaisuudet:

Täysin varusteltu kirjoituskynä
Sanelukone
VOR (automaattinen tallennus äänen havaitsemisen yhteydessä)
MP3, WMA-soitin
USB muistitikku
Sisäänrakennettu kaiutin

Tekniset tiedot:

LED-näyttö
Muisti: 16 GB
Toisto muodoissa: MP3, WMV, WAV
Tallennus WAV-muodossa
Tallennusaika: n. 25 tuntia
Äänen taajuusalue: 20Hz-20KHz
Akku: 260 mA
Virtalähde: 5V/1A, USB-lataus
Ääni: Sisäänrakennettu kaiutin
Mitat: 155 mm (pituus) x 15 mm (halkaisija)
Paino: 66 g

Paketinsisältö:

1x digitaalinen kynä
1x USB-kaapeli
1x kuulokkeet
5x vaihtotäyttö

Kommentit

Muita tuotteita