Laseihin piilotettu WiFi-spy HD -kamera kosketusohjauksella

SKU: 10-174 Minulla on kysymys
uusi Laseihin piilotettu WiFi-spy HD -kamera kosketusohjauksella
Valmistaja OEM
Tuotteiden saatavuus ennakkotilaus
Toimitusaika 1-3 viikkoa.
Kyllä! Me lähetämme sinne US
Hinta ilman ALV 146,66 U$
Hinta sis. ALV 176,00 U$
- +

Tuotteen kuvaus Laseihin piilotettu WiFi-spy HD -kamera kosketusohjauksella

Laseihin piilotettu WiFi-spy HD -kamera kosketusohjauksella. Näillä vakoilulaseilla on täydellinen naamiointi epäilyksiä vastaan, koska ne toimivat tyylikkäänä lisänä asuisi. Tyylikkäillä ja vakoilulaseilla on käytännöllinen käyttö ympäristön huomaamattomaan tallentamiseen, ja ultrakevyt, vain 40 g :n rakenne on mukava jokapäiväisessä käytössä. Samanaikaisesti sinun ei tarvitse painaa mitään painikkeita, koska ne reagoivat vain kosketukseen . Näillä vakoilulaseilla tallennat tarkalleen sen, mitä näet, kun sinulla on kädet vapaana, etkä herätä epäilyksiä. Toinen etu on suora lähetys WiFi-yhteyden kautta suoraan matkapuhelimeesi "Pro iCam" -sovelluksen kautta, joka on vapaasti saatavilla Androidille ja iOS :lle. Sovelluksen avulla voit paitsi katsella otettuja kuvia, myös toistaa tallennettuja videoita. P2P-tuen ansiosta lasit voidaan liittää Internetiin matkapuhelimella WiFi-hotspotin luomiseksi ja ystävillesi katsovan suoraa kuvaa Internetistä .

Kamera on sisäänrakennettu silmälasien kehykseen ja se skannaa yksisuuntaisen läpinäkyvän muovin läpi, mikä varmistaa sen salaisuuden. Kamera ei näy paljaalla silmällä tai mistään kulmasta tai taustavalaistuksesta. Käyttö on melko yksinkertaista silmälasikehyksen ulkopuolella olevan kosketuslevyn avulla, ja se on myös suunniteltu huomaamattomaksi. Kosketusvakoilulasit HD-kameralla + P2P-livevideo + WiFi myytävänä verkossa.

Kamera on piilotettu tarkasti silmälasikehykseen

Kameran laseissa on läpinäkyvät kirkkaat linssit.

wifi HD kamera lasissa

Suojalaseissa on sisäänrakennettu liiketunnistin, joka havaitsee liikkeen ja varoittaa sitten suoraan matkapuhelimeesi Pro iCam -sovelluksen kautta . Hyödyllinen ominaisuus, kun sinun on poistuttava toimistosta, mutta samalla sinun on oltava varma, että kukaan ei käy työpöydälläsi, kun olet poissa. Otetut kuvat tallennetaan Full HD -tarkkuudella 1920 x 1080p nopeudella 30 kuvaa sekunnissa microSD-kortille, joka on enintään 64 Gt . Lasit on varustettu integroidulla ladattavalla akulla, jonka kapasiteetti on 280 mAh , joka on rakennettu suoraan irrotettavaan silmälasivarteen ja varmistaa kameran toiminnan noin 75 minuutiksi. Jos sinun on ladattava akku, irrota varsi ja lataa se uudelleen mikro-USB-kaapelilla . Suuri etu on, että pakkauksessa on vielä yksi varavarsi akulla, jonka kiinnität laseihin samalla kun lataat toista akkua . Näin voit tallentaa videota jatkuvasti. Arvostat myös akun lataustoimintoa Powerbankin kautta , mikä varmistaa, että sinulla on aina ladattu akku käsillä.

tyylikkäät ja tyylikkäät lasit kameralla

Vakoilulasit ovat täydellinen valinta sinulle, jos haluat tallentaa kokouksen huomaamattomasti ilman epäilyksiä . Silmälaseilla on laaja käyttöalue, sillä niitä voi käyttää vaikkapa lomalla, konsertissa tai erilaisia elämänkokemuksia tallentaessa. Kun Full HD -lasit kytketään tietokoneeseen USB:n kautta, ne toimivat muistikortinlukijana ja voit ladata tallennettuja videoita ja valokuvia suoraan tietokoneellesi tai kannettavaan tietokoneeseen.

piilokamera laseissa

Ominaisuudet:

Tyylikkäät lasit HD-kameralla
Kosketussäädin silmälasivarressa
Liiketunnistin ilmoitusvaroituksella
Tuki WiFi-yhteydelle ja P2P:lle
Käyttää microSD-korttia 64 Gt asti

Tekniset tiedot:

Optiikka: 2,0 MP CMOS
Videon resoluutio: 1920x1080p
Kuvasuhde: 30 fps
Videon pakkaus: H.264
Videomuoto: AVI
Pyyhkäisykulma: 70°
Muistikortit: microSD-kortit 8-64GB
Akku: 280 mAh
Akun kesto: n. 75 minuuttia (työaika)
Latausaika: 1-2 tuntia
Verkkoyhteys: P2P, WiFi
Virtalähde: DC-5V
Virtajohto: micro USB
Järjestelmätuki: iOS, Android
Mitat: 149 x 146 x 41 mm
Paino: 40 g

Paketinsisältö:

1x WiFi lasit kameralla
2x silmälasivarsi paristolla
1x lataussovitin käsivarsille
1x Micro USB kaapeli
1x puhdistusliina
1x USB ohjelmistolla
1x manuaali

Kommentit

Muita tuotteita