Lasit Wifi HD -kameralla - suoratoisto matkapuhelimen sovelluksen kautta

SKU: 10-119 Minulla on kysymys
Valmistaja OEM
Tuotteiden saatavuus ennakkotilaus
Toimitusaika 1-3 viikkoa.
Kyllä! Me lähetämme sinne US
Hinta ilman ALV 124,66 U$
Hinta sis. ALV 149,60 U$
- +

Tuotteen kuvaus Lasit Wifi HD -kameralla - suoratoisto matkapuhelimen sovelluksen kautta

Lasit Wifi HD -kameralla - suoratoisto matkapuhelimen sovelluksen kautta. Tyylikkäät HD-aurinkolasit korkealaatuisella kuvalla - ihanteellinen laite videon ja äänen tallentamiseen missä tahansa. Wifi HD -kamera aurinkolaseissa, tukee microSD-korttia jopa 64 Gt ja suoratoisto Internetin kautta. Jos haluat nauhoittaa haastattelun, tapaamisen tai vain tallentaaksesi ennätyksen lomastasi tai erilaisista urheilulajeista, nämä HD-kameralasit ovat juuri sinulle sopivat.

Tyylikkäät HD-aurinkolasit korkealaatuisella kuvalla ja suoratoistolla Internetin kautta.

Wifi-lasit voidaan liittää reitittimeen tai voit liittää sen matkapuhelimeesi ja tablettiin tukiaseman luomisen jälkeen . Suoran Internet-suoratoiston avulla neljä käyttäjää voidaan yhdistää silmälaseihisi ja katsella lähetystäsi kaikkialla maailmassa. Aurinkolasien etuna on, että voit kuvata tarkalleen mitä näet ja jopa vapain käsin, mikä on hyödyllistä erityisesti urheilussa tai lomalla, samalla kun olet suojassa auringolta. Kameralla varustettuja laseja ohjataan P2PLiveCam-sovelluksella paikallisen wifi-verkon kautta, kun olet muodostanut pariliitoksen matkapuhelimesi tai tablettiisi. Sovellus tukee sekä Androidia että iOS:ää, ja voit ladata sen Google Playsta tai iTunesista. Toinen vaihtoehto on muodostaa yhteys kannettavaan tietokoneeseen paikallisen wifi-verkon kautta. Mikään ei ole helpompaa ja käytännöllisempää kuin tämä lasiin rakennettu kamera. Kameran tallenne tallennetaan suoraan microSD-kortille enintään 64 Gt :n aurinkolaseissa (ei sisälly).

Aurinkolasit hd wifi-kameralla

Kun olet muodostanut laiteparin puhelimen tai tabletin kanssa, voit muuttaa videokameran tai valokuvakameran asetuksia. Voit valita videon HD 1080x720P nopeudella 25 fps tai 640x480P nopeudella 25 fps. Tallennetut videot tallennetaan microSD-kortille ASF-muodossa ja AVI-muodossa tallennettaessa paikallisen wifi-verkon tai Internetin kautta. Voit toistaa kortilta tallennettuja tiedostoja ilmaiseksi ladattavan VLCPlayerin tai SMPlayerin avulla. Voit käyttää laseja myös valvontakamerana. Aseta ne vain siten, että linssi voi tarkkailla vaadittua aluetta ja määrittää liiketunnistuksen sovelluksen kautta. Hälytin ilmoittaa liikkeentunnistuksesta videoviestillä ja tallenne tallennetaan microSD-kortille ja sen jälkeen voit ladata tiedostoja matkapuhelimeesi. Liiketunnistus toimii 6 metriin asti. Suora videolähetys ja videotallennus ovat äänellä. Mikrofoni pystyy tallentamaan ääntä jopa 4 metriin asti. Sovelluksessa on myös syklinen tallennusominaisuus , jonka avulla voit automaattisesti poistaa vanhimmat tiedostot ja tallentaa uusia, kun kortti on täynnä.

Wifi hd kamera aurinkolaseissa

Kun käytät 64 Gt:n microSD-korttia, voit tallentaa jopa 64 tuntia HD-videota 1280x720P-resoluutiolla. Sisäänrakennetun akun kapasiteetti on 250 mAh ja voit tallentaa 25 minuuttia yhdellä latauksella. Lasit voidaan liittää myös virtapankkiin, jolloin videon tallennusaikaa voi pidentää liitetyn ulkoisen akun kapasiteetin mukaan (esim. 2500mAh:n teho on jopa 4 tunnin tallennusaikaa varten). Aurinkolaseissa oleva kamera voidaan liittää myös pysyvään virtalähteeseen USB-virtalähteen kautta. Objektiivin katselukulma on 120º, joten voit tarkkailla suuria alueita.  

Laseissasi on myös yksi tehokas LED, jonka avulla voit orientoida myös pimeässä. Tätä käytännöllistä valaistusta arvostat varmasti monissa tilanteissa.


Ominaisuudet:

Laseihin piilotettu Wifi-kamera
Tallennus, jossa on mahdollisuus suoratoistoon Internetin kautta
Liiketunnistuksen ja hälytysviestien lähettäminen.
Käyttää microSD-kortteja 64GB asti
Mahdollisuus virransyöttöön powerbankin kautta
WiFi-yhteys paikallisverkon tai reitittimen kautta

Tekniset tiedot:

Videon resoluutio: 1280x720P 25 fps, 640x480 25 fps
Ääni: äänen tallennus jopa 5 metriin
Videon tallennusmuoto: AFS/AVI
Muisti: microSD-kortti 64GB asti
Linssi: 2 megapikseliä CMOS
Katselukulma: 120º
Liitäntä: USB
Internet-yhteys: kyllä
Live-lähetysyhteyksien määrä: 4 käyttäjää
Käyttölämpötila: -20 - +60

Paketinsisältö:

1x WiFi lasit kameralla
1x USB-kaapeli
1x asennus-CD
1x manuaali

Kommentit

Muita tuotteita