Mikroneulanreikäkamera HD 6x IR LEDillä

SKU: 10-104 Minulla on kysymys
Valmistaja OEM
Tuotteiden saatavuus loppuunmyyty
Valitettavasti tämä tuote on loppuunmyyty. Tätä tuotetta ei ole enää saatavilla.
Kyllä! Me lähetämme sinne US
Hinta ilman ALV 115,50 U$
Hinta sis. ALV 138,60 U$

Tuotteen kuvaus Mikroneulanreikäkamera HD 6x IR LEDillä

Mikroneulanreikäkamera HD 6x IR LED + pysyvällä virtalähteellä, se on ihanteellinen laite huomaamattomaan valvontaan rakennuksissa, toimistoissa tai kotonasi. Kameran pieni koko ja mahdollisuus jatkuvaan virtalähteeseen tekevät kamerasta ihanteellisen laitteen huomaamattomaan sijoittamiseen rakennusten sisätiloihin, toimistoihin tai kotiisi, missä sitä voidaan käyttää valvontakamerana.

Kamera voidaan liittää USB:n kautta AC/DC-sovittimeen tai se saa virtansa POWERBANKin kautta paikoissa, joissa ei ole pääsyä sähköverkkoon. Tallennus tallennetaan micro SD -kortille enintään 32 Gt. Kun kamera on paikoillaan, sitä voidaan ohjata kauko-ohjauksella kaukosäätimellä, joka varmistaa tallennuksen huomaamattomimman käynnistyksen ja toimii jopa 20 metrin etäisyyksillä avoimessa tilassa ilman esteitä.

Pinhole kamera

Kaukosäätimellä voit kytkeä kameran päälle ja pois päältä, aloittaa videon tai pelkän äänen tallennuksen. Kaukosäätimellä voit ottaa myös valokuvan ja vaihtaa IR-pimeänäköön videon tallennuksen yhteydessä. Kun liität laitteen tietokoneeseen USB:n kautta ja käynnistät kameran kaukosäätimellä , se toimii kortinlukijana ja voit ladata tallennetut videot ja valokuvat suoraan. Kamera tallentaa resoluutiolla 1920x1080p. Kamera tukee jatkuvan tallennuksen toimintoa, mikä tarkoittaa, että microSD-kortin täytön jälkeen kamera alkaa automaattisesti poistaa vanhimpia tallenteita. Pienet koot, huomaamattomat ja riippumattomuus ulkoisesta virtalähteestä powerbankin kautta tekevät kamerasta erittäin hyödyllisen työkalun vakoilumaailmassa.

Ominaisuudet:

Vakoilukamera IR Night Visionilla
Tarjoaa jatkuvan tallennuksen
Kaukosäädin jopa 20m
MicroSD-korttien käyttö 32GB asti
Pysyvä tarjonta
Yhteys POWERBANKiin

Tekniset tiedot:

Resoluutio: Full HD 1920x1080
Videomuoto: AVI
Valokuvan resoluutio: 2560x1440
Videon pakkaus: H.264, MJPEG
Muisti: microSD-kortit 32GB asti
IR Night Vision: 6x IR LED
Virtalähde: Verkkolaite USB-liitännällä
Toissijainen lähde: mahdollinen yhteys POWERBANKiin

Sisällys:

1x Pinhole-kamera IR Night Visionilla
1x kaukosäädin
1x Micro USB kaapeli
1x manuaali

Kommentit

Muita tuotteita