Mini OBD GPS-paikannus GPS + LBS-paikannuksella

SKU: 09-052 Minulla on kysymys
Valmistaja PROFIO
Tuotteiden saatavuus ennakkotilaus
Toimitusaika 1-3 viikkoa.
Kyllä! Me lähetämme sinne US
Hinta ilman ALV 82,50 U$
Hinta sis. ALV 99,00 U$
- +

Tuotteen kuvaus Mini OBD GPS-paikannus GPS + LBS-paikannuksella

Pienikokoinen OBD GPS-paikannus GPS + LBS-paikannuksella. Ajoneuvon tarkka paikantaminen reaaliajassa ja nykyisen sijainnin ollessa alle 10 metriä , se on loistava seuranta- ja turvalaite henkilö- ja hyötyajoneuvoihin. Hanki kaikki tarvittavat tiedot seuratusta ajoneuvosta reaaliajassa ja saat yleiskuvan kuljetusta reitistä ja ajoneuvon tilasta.

OBD-laite on yhteensopiva useimpien ajoneuvojen kanssa, jotka ovat olleet markkinoilla vuodesta 2004 lähtien. Tämän laitteen avulla sinulla ei ole vaikeuksia paikantaa ajoneuvosi erittäin tarkasti.

Sitä voidaan käyttää pääasiassa yritysautoihin tai autonvuokraukseen. Laitteen mukana tulee matkapuhelimeesi vapaasti saatavilla oleva "TrackSolid"-sovellus (iOS, Android), jolla voit seurata sen ajoneuvon nykyistä sijaintia, johon paikannus on sijoitettu, ja saat myös yleiskuvan hälytyksistä.

gps obd paikannus

Hälytys yhteyden katkeamisesta

OBD-laitteessa on vakioliitäntä, joten sen asentaminen ajoneuvoon on erittäin yksinkertaista. Jos luvaton henkilö katkaisee ODB-laitteen, saat siitä välittömästi tiedon tekstiviestillä matkapuhelimeesi.

gps obd locator hälytys yhteyden katkeamisesta

Minimi virrankulutus

Laite on varustettu korkean suorituskyvyn MTK2503D-sirulla, joka kuluttaa erittäin vähän virtaa eikä sillä siksi ole negatiivista vaikutusta ajoneuvon akkuun.

gps-seurannan virrankulutus

Asennusta ei tarvita

Asennus on hyvin yksinkertaista, kytke vain OBD-paikannus ajoneuvon käyttöliittymään ja laite on aktiivinen. Useimmissa ajoneuvoissa liitäntä sijaitsee ohjauspyörän alla (katso kuva - A-alue).

obd gs -paikantimen asennusta ei vaadita

Miniatyyri ja kompakti muotoilu

Se on erittäin pieni ja kevyt laite, joka voidaan pitää yhdessä kädessä. Tästä syystä se voidaan helposti piilottaa suoraan ajoneuvoon, jotta se pysyy poissa muiden näkyviltä.

obd gps locator mini ja kompakti muotoilu

Ylinopeushälytys

Jos ajoneuvo liikkuu rajaa suuremmalla nopeudella, laite lähettää tekstiviestin oletusmatkapuhelinnumeroon.

nopeushälytys gps-seurantalaite

Alhaisen akun hälytys

Kun akku laskee 10 %:iin, laite lähettää varoitustekstiviestin "Varoitus! Akku on vähissä, lataa se ajoissa!" oletus SOS-matkapuhelinnumeroon.

akun tilan gps-paikannus

Autokannan hallinta

Jos omistat yrityksessäsi ajoneuvokannan, voit seurata niitä samanaikaisesti yhden tilin alta. Tracksolidin avulla voit seurata jopa 10 000 ajoneuvoa kerrallaan.

laivastonhallinnan gps-seurantalaite

GPS + LBS kaksoisseuranta

OBD-laite tukee GPS- ja LBS-paikannusta. GPS on tarkoitettu ulkopaikan määrittämiseen jopa 10 metrin poikkeamalla, ja se riippuu satelliiteista saatavista tiedoista. LBS on tarkoitettu sisätilojen lokalisoinnin määrittämiseen alle 50-150 metrin tarkkuudella (rakennuksissa, huoneissa, yrityksissä), ja seuranta saadaan datasta GSM-verkon kautta, joten tämä ominaisuus voi toimia kaikkialla mobiilisignaalin alueella ( esimerkiksi kellarissa).

gps-seurantalaite + lbs-paikannuslaite

Ominaisuudet:

OBD-laite GPS:llä
Kompakti ja miniatyyri muotoilu
Integroitu akku, joka varmistaa sen toimivuuden myös sytyttimestä irrotettuna
Paikannus alle 10 metrin tarkkuudella

Tekniset tiedot:

Antenni: GPS/GSM/Bluetooth
Akku: 50 mAh litium
Verkkoyhteys: GSM/GPRS
Taajuus: GSM 900/1800 MHz
Käyttöjännite: 12 V DC
Käyttölämpötila: -20 ~ 70°C ajoneuvossa
Kosteusalue: 5% - 95%
Mitat: 47 mm x 24 mm x 31 mm
Paino: 30 g

Sisältöpaketti:

1x OBD GPS-paikannin
1x Käyttöopas

Kommentit

Muita tuotteita