Miniäänitallennin avaimenperässä - Dog + 8GB muisti + kuulokkeet

SKU: 09-098 Minulla on kysymys
Valmistaja OEM
Tuotteiden saatavuus ennakkotilaus
Toimitusaika 1-3 viikkoa.
Kyllä! Me lähetämme sinne US
Hinta ilman ALV 100,84 U$
Hinta sis. ALV 121,00 U$
- +

Tuotteen kuvaus Miniäänitallennin avaimenperässä - Dog + 8GB muisti + kuulokkeet

Miniäänitallennin avaimenperässä - Koira + 8GB muistia + kuulokkeet. Automaattinen äänen tunnistus ja tallennus. Spy Voice Recorder piilotettu lelussa 8 Gt muistilla salaista äänen tallennusta ja stereokuulokkeita varten . Äänitallennin - kannettava, näyttää lelulta - koiran riipus. Tallennin saa virtaa joko mukana tulevasta USB-kaapelista tai ladattavasta 400 mAh:n polymeeriakusta, joka täysin ladattuna tarjoaa jatkuvan äänen ja äänen tallennuksen jopa 70 tunnin ajan WAV-muodossa. Mukana tulevia kuulokkeita voidaan käyttää äänitiedostojen toistamiseen. Huomaamaton äänen tallennus missä tahansa.

Vakoojaääni (äänitallennin) koiranmuotoisessa avaimenperässä (riipus)

ääninauhuri koiran riipuksessa

Kannettavan kompaktin rakenteensa ansiosta voit aina helposti tallentaa äänittimen tai piilottaa sen vakoilulaitteeksi esimerkiksi taskuun, jotta voit tallentaa salaisia tai huomaamattomia keskusteluja tai erilaisia äänen yksityiskohtia. Ääninauhuri on ihanteellinen mobiilinauhuri äänien tallentamiseen pitkien etäisyyksien takaa. Laitteessa on myös MP3-soitintoiminto suosikkikappaleillesi, jotka voit siirtää laitteeseen mukana tulevan USB-datakaapelin kautta.

Automaattinen äänen tallennus - alkaa, kun havaitaan kohonnut melutaso

ääninauhuri avaimenperässä

Digitaalinen ääninauhuri piilotettu lelu-avainnippuun 8GB sisäinen muisti . Laitteessa on 4 toimintoa yhdessä - äänen tallennus, mp3-soitin, USB-asema, automaattinen äänentallennus - käynnistyy, kun havaitaan kohonnut melutaso . Se on innovatiivinen laite, jossa yhdistyy tyylikäs muotoilu ja samalla miellyttävä muotoilu käyttää kaikkia toimintojaan. Avaimenperään piilotettu digitaalinen sanelukone tallentaa äänen huippulaadukkaasti kohinanvaimennuksen ansiosta ja on siksi loistava lisä koulutukseen, liiketapaamisiin, liike- ja muihin keskustelujen tallennustarkoituksiin. Integroitu 8 Gt:n muisti tarjoaa runsaasti tallennustilaa pitkäkestoisten äänitallenteiden tallentamiseen, kiitos myös sisäänrakennetun 400 mAh:n litiumakun, joka palvelee jopa noin 70 tuntia jatkuvaa tallennusta.

minivakoojanauhuri koiran avaimenperässä

Äänentunnistustoiminto on tärkeä - automaattinen tallennus alkaa, kun ääni on tallennettu

Tallennin toimii myös MP3-soittimena integroidun muistin ansiosta, johon voit nauhoittaa suosikkikappaleitasi USB-kaapelilla tai toistaa tallennettuja keskusteluja ja kuunnella niitä sitten kuulokkeilla. Integroituun 8 Gt:n muistiin voidaan ladata useita muita tiedostoja, joten avainnippu suorittaa myös kannettavan USB-muistitikun klassisen toiminnon. Minikokoistensa ansiosta minisanelukone on kannettava ja käytännöllinen äänityslaite, jota voidaan käyttää erilaisissa elämäntilanteissa, kun tarvitaan myös huomaamatonta äänen tallennustapaa.

piilotettu sanelukone avaimenperässä

Ominaisuudet:

Aloita tallennus yhdellä kosketuksella
Ääninauhuri
Automaattinen tallennustoiminto äänen havaitsemisen yhteydessä
MP3-, WMA- ja WAV-soitin
USB-muistitikku 8GB sisäisellä muistilla
Stereokuulokkeet

Tekniset tiedot:

Äänen tallennusmuoto: WAV
Äänenlaatu: 192KBPS
Ominaisuudet: yhden kosketuksen äänen tallennus, automaattinen äänen tallennus, mp3-soitin
Sisäinen muisti: 8GB
Virtalähde: sisäänrakennettu ladattava litiumakku 400mAh
Tallennusaika (akun kesto): jopa 70 tuntia
Tuetut toistomuodot: mp3, wav, wma
Mitat: 60x43x35mm

Paketinsisältö:

1x digitaalinen sanelukone
1x kuulokkeet
1x USB-kaapeli
1x pitsiä
1x manuaali

Kommentit

Muita tuotteita