Moottoripyörän kaksoiskamera DOD KSB500, 1080P + GPS + WiFi

SKU: 55-207 Minulla on kysymys
Valmistaja DOD
Tuotteiden saatavuus ennakkotilaus
Toimitusaika 1-3 viikkoa.
Kyllä! Me lähetämme sinne US
Hinta ilman ALV 293,34 U$
Hinta sis. ALV 352,00 U$
- +

Tuotteen kuvaus Moottoripyörän kaksoiskamera DOD KSB500, 1080P + GPS + WiFi

Moottoripyörän kaksoiskamera moottoripyörälle DOD KSB500, 1080P + GPS ja WiFi-resoluutio. Uusin motokamera, jossa on 3 tuuman IPS LCD-näyttö ja kaksois 1080P-videotallennus edessä ja takana , antaa sinulle yleiskatsauksen kaikesta, mitä olet kokenut ajon aikana. Uusin piilokamerasarja moottoripyörään - 2 kameraa varustettu SONY - kuvasensorilla , ulkoisella GPS :llä ja ISO-arvolla 12800 asti . DOD KSB500 -malli on paras kamerasarja moottoripyörään, ja siinä on täysin varusteltu videotallennus vertaansa vailla olevalla laadulla molemmilla kameroiden videokanavilla taajuudella 30 fps.
Uusin moottoripyörän piilokamerasarja, jossa on 3 tuuman IPS LCD-näyttö, tarjoaa kaksi 1080P-videotallennusta edessä ja takana ja antaa sinulle yleiskatsauksen kaikesta, mitä olet kokenut ajon aikana. Edistyksellinen WDR-tekniikka takaa parhaan mahdollisen videolaadun jopa ankarissa ympäristöissä ja upean videon missä tahansa valaistuksessa. Kamera tukee jopa 128 Gt:n microSDHC/SDXC-luokan 10 muistia . Videokamera moottoripyörällä DOD KSB500 Jakiro kaksoiskamera Motosarja FULL HD -resoluutiolla 1080P GPS- ja WiFi-yhteydellä 3" LCD-näytöllä.

Kaksoispiilokamerasarja DOD KSB500 -moottoripyörälle, 1080P resoluutio, GPS ja WiFi

6G-terävä lasilinssi, joka on valmistettu kuudesta lasikerroksesta, tarjoaa hämmästyttävän selkeän ja epämuodostumattoman kuvan.
Etu- ja takakamerassa on erittäin laajakulmainen 156°-objektiivi, joka mahdollistaa laajan kuvavalikoiman. Panoraamanäkymä kattaa kaikki sivut ilman vääristymiä .
kaksoiskamera moottoripyörälle dod ksb500

DUAL 1080p -moottoripyöräkamera GPS-prosessorilla, jonka nopeus on 10 Hz

Ajon aikana kaikki yksityiskohdat ja yksityiskohdat ulkoisesta GPS-järjestelmästä voidaan myös tallentaa WIFI & APP -tekniikalla.
Yhdistä vain kamera wifi-yhteydellä matkapuhelimeen tai tablettiin, asenna ilmainen DOD Dashcam -sovellus ja voit käyttää sovellusta kameran etäkäyttöön.

dod kamera gpc-prosessorilla


Mikromitat tekevät DOD KSB500 Jakiro -moottoripyöräkamerasta lähes näkymätön

Etu- ja takakameran pienillä mitoilla (30x30x30 mm) ja pääyksikön (121x73x15 mm) sijoittamisella suoraan säilytystilaan tämä sarja on lähes piilossa, mutta tällä tavalla voit estää mahdollisen kamerasarjan varkauden.
motokamera DOD KSB500 Jakiro

IP68-suojaus - Veden- ja pölytiivis

Lyhenne IP68 tarkoittaa korkeinta suojaustasoa. Tämä on standardoitu arvio sähkölaitteiden vastustuskyvystä vieraiden kiinteiden aineiden (pölytiivis) ja veden (vedenpitävä) sisäänpääsyä vastaan.
Joten sinun ei tarvitse huolehtia säästä tai sateesta ajon aikana, ja kamerasi toimii aina.

vesitiivis kamera moottoripyörään

Ainutlaatuinen TS (Stream) -tekniikka

Kaikki ongelmat, jotka liittyvät kirjoittamiseen micro sd-kortille fyysisen törmäyksen (onnettomuuden) ja sähkökatkon sattuessa, on ratkaistu. Koko videotiedosto tallennetaan myös hätätilanteessa. Tiedosto tallennetaan samalla kun se kirjoitetaan.

ainutlaatuinen TS-tekniikka - dod kbs500

Kehittynyt WDR-tekniikka

Se takaa videolaadun missä tahansa valaistuksessa, ympäristössä, jopa heikossa tai ylivalotuissa valaistusolosuhteissa. Edistyksellisen teknologiansa ansiosta se takaa kauneimmat kuvat säällä kuin säällä.

kamera moto set - wdr-toiminto

Kamerasarja voidaan piilottaa sen mikromittojen vuoksi. Ja vaikka tässä kamerasarjassa on todella mikrokokoja , siinä on edistyksellisiä ominaisuuksia, kuten G-SENSOR, automaattinen lukitustoiminto , manuaalinen SOS - tiedostojen lukitustoiminto , automaattinen tallennus ja sammutus, silmukkatallennus ja salasanasuojaus.

GPS-tiedot

Tallennettuja videotiedostoja ja GPS-tietoja voidaan myös toistaa PC:llä käyttämällä DOD:n alkuperäistä ohjelmaa, joka on saatavilla ilmaiseksi.
DOD GPS Player 2.0 näyttää FULL HD -videotallenteita reaaliaikaisilla tiedoilla, kuten ajoneuvon nopeus, GPS-koordinaatit, ylikuormitus jne.

DOD-soitin

Valoolosuhteet - ISO 12800

DOD KSB500:ssa on SONY-anturi, jonka herkkyys on suurempi myös hämärässä. Laajennettu kantama lisää nopeasti liikkuvien kohteiden kirkkautta yöllä. Kamera pystyy nyt tallentamaan entistä enemmän yksityiskohtia erittäin heikossa valaistuksessa.

iso 12800

Loop-tallennus - Syklinen tallennus

Kun asetetun micro SD -kortin tallennustila on täynnä, se voi automaattisesti korvata vanhemmat tiedostot uudemmilla, eli tiedostoja poistetaan jatkuvasti.

G-sensorin tietosuoja iskujen varalta

Se suojaa automaattisesti kaikki tallennetut ja nykyiset tietueet törmäyksen, hätäjarrutuksen tai pyörän kallistumisen varalta. Tällä toiminnolla tärkeitä tiedostoja ei poisteta tai kirjoiteta päälle edes aikasilmukassa tallennettaessa.

g-sensorin tiedostosuojaus törmäyksessä

Perustoiminnot:

° Dual 1080P videotallennus edessä ja takana
° Kehittynyt WDR-tekniikka, upea video missä tahansa valossa
° 6G terävä lasilinssi
° 3" IPS LCD-näyttö
° 156° ultralaajakulma
° G-sensori – tietosuoja törmäyksen varalta
° Manuaalinen tiedostojen lukitus - SOS-suojaus
° Automaattinen tallennus ja sammutus
° Loop-tallennus
° Salasanasuojaus
° Tukee Micro SDXC -muistikorttia 128 Gt asti
° WiFi-yhteys

Tekniset tiedot:

Näyttö: 3" LCD-näyttö
Videon resoluutio: FULL HD 1920x1080 @ 30 fps x 2
Anturi: Sony
Laajakulmaobjektiivi: 156°
Aukko: f/1.8
ISO-herkkyys: Jopa 12800
Videomuoto: TS
Tallennusvälineet: Micro SDHC/SDXC jopa 128 Gt (tallennusluokka 10)
Ääni: Sisäänrakennettu kaiutin, ulkoinen vedenpitävä mikrofoni (kaapeliohjain)
Akku: 3,7V 500mAh
Tuloteho: 5V 2A
Mitat: pääyksikkö: 121 (P) 73 (L) 15 (K) mm, kamera: 30x30x30 mm
Paino: pääyksikkö: 154 g, kamera: 118 g
Käyttölämpötila: -20°C ~ 65°C

Paketinsisältö:

1. Kamerasarjan pääyksikkö LCD-näytöllä
2. 2x kamera (kaapelin pituus 2,37m)
3. Kaapeliohjain (kaapelin pituus 2,37 m)
4. Ulkoinen GPS (kaapelin pituus 3,5 m)
5. Moottoripyörän kiinnitys
6. T-muotoinen pidike pääyksikölle
7. Pidin (valinnainen lisävaruste)
8. Pitimen asennussarja
9. Kaapelointi kiinteään asennukseen
10. Manuaalinen
dod ksb500 - paketin sisältö

Kommentit

Muita tuotteita