Spy HD -kamera täydellisesti piilossa laseihin + vara-akku

SKU: 10-116 Minulla on kysymys
TOP Spy HD -kamera täydellisesti piilossa laseihin + vara-akku
Valmistaja OEM
Tuotteiden saatavuus ennakkotilaus
Toimitusaika 1-3 viikkoa.
Kyllä! Me lähetämme sinne US
Hinta ilman ALV 146,66 U$
Hinta sis. ALV 176,00 U$
- +

Tuotteen kuvaus Spy HD -kamera täydellisesti piilossa laseihin + vara-akku

Täydellisesti lasiin piilotettu Spy HD -kamera + ylimääräinen vara-akku on tyylikäs muotoilu ja käytännöllinen käyttö. Jos yrittäisit löytää laseista kameran, et löydä sitä, vaikka olisit vakooja-asiantuntija. Laseissa ei näytä olevan sisäänrakennettu kamera. Ei näkyvää linssiä tai minireikää linssille.

Kamera on integroitu kehykseen ja tallentaa yksisuuntaisen läpinäkyvän muovin läpi, mikä tekee siitä huomaamattoman. Kamera ei ole näkyvissä paljaalla silmällä tai minkään kulman alla tai taustavalossa. Ohjaus on melko yksinkertaista yhdellä painikkeella, joka on rungon sisäpuolella ja on myös suunniteltu huomaamattomaksi. Näissä vakoojalaseissa on täydellinen naamiointi. Kuva tallennetaan HD-resoluutiolla 1280 x 720p nopeudella 30 fps microSD-kortille enintään 32 Gt.

Spy hd lasit

Akku, jonka kapasiteetti on 260 mAh, on rakennettu rungon oikealle puolelle. Yhdellä akulla on akun kesto jopa 1,5 tuntia tallennusta. Tallennus tallennetaan 10 minuutin kuluttua ja siinä on 1 Gt. 32 Gt:n kortille voidaan tallentaa jopa 5 tuntia tallennusta. Kun lataat akkua, irrota kehyksen oikea puoli ja liitä se mini 8-pin USB:n kautta laturiin. Suuri etu on, että pakkauksessa on yksi varavarsi akulla, jonka voit liittää laseihin toisen akun latautuessa. Näin voit tallentaa videota jatkuvasti. Arvostat toimintoa ladata akku POWERBANKin kautta, mikä varmistaa, että sinulla on aina ladattu akku käsillä.

Spy hd -kamera vaihtaa akun

Vakoilulaseilla tallennat tarkalleen sen, mitä näet, kun kätesi ovat vapaat. HD-lasit ovat ihanteellinen valinta, jos haluat tallentaa kokouksen huomaamattomasti tai monissa muissa tilanteissa tarkkailla paikkoja ja pysyä huomaamattomana. Silmälaseilla on monipuoliset käyttömahdollisuudet, sillä niitä voi käyttää vaikkapa lomalla, konsertissa tai jos haluat tallentaa muita elämyksiä. Kun HD-lasit on liitetty tietokoneeseen, se toimii kortinlukijana ja voit ladata tallennetut videot ja valokuvat tietokoneellesi tai kannettavaan tietokoneeseen.

Ominaisuudet:

  • Lasit täydellisesti naamioivat sisäänrakennetun HD-vakoilukameran
  • HD-resoluutio 1280 x 720p taajuudella 30 fps
  • MicroSD-kortin käyttö jopa 32 Gt
  • 2x varavarsi akulla 260 mAh

Tekniset tiedot:

Videon resoluutio: 1280 x 720
Videon kuvanopeus: 30 fps
Videomuoto: AVI
Tarkkuusobjektiivi: 5Mpix
Muoto 16:9
Akku: 2 x 260 mAh
Akun kesto: jopa 1,5 tuntia tallennusta (kahdella paristolla jopa 3 tuntia tallennusta)
Virtalähde: DC-5V
Virtajohto: Mini 8Pin USB
Muistikortit: microSD-kortti 32 Gt asti
Käyttölämpötila: 0 °C - 60 °C

Sisällys:

1x lasit HD-kameralla
1x Mini 8Pin USB-kaapeli
2x Varavarsi akulla
1x vähennys USB-latauskaapelille
1x manuaali

Kommentit

Muita tuotteita