SPY KIT - FULL HD WiFi -kamera lasissa + Spy-kuuloke

SKU: 10-154 Minulla on kysymys
Valmistaja OEM
Tuotteiden saatavuus ennakkotilaus
Toimitusaika 1-3 viikkoa.
Kyllä! Me lähetämme sinne US
Hinta ilman ALV 311,66 U$
Hinta sis. ALV 374,00 U$ 407,00 U$
- +

Tuotteen kuvaus SPY KIT - FULL HD WiFi -kamera lasissa + Spy-kuuloke

SPY KIT - FULL HD WiFi -kamera lasissa + Spy-kuuloke, tarjoaa suoran kuvansiirron WiFi/P2P:llä + reaaliaikaisen viestinnän vakoilupuhelimen kautta. Tyylikkäät lasit FULL HD -kameralla ja WiFillä sekä vakoojakuulokkeella ovat ihanteellinen vakoiluyhdistelmä tarkkaavaiseen seurantaan ja viestintään. Vakoilulasit huolehtivat skannattujen kuvien suorasta lähetyksestä ja bluetooth Spy -luurilla voit kommunikoida toisen henkilön kanssa puhelimessa. Ainutlaatuinen vakoojasetti löytää käyttöösi erilaisissa elämäntilanteissa, kun tarvitset salaisia apua puhelimeesi, mutta tarvitset myös suoran videolähetyksen. löytää käyttöösi erilaisissa vaikeissa tilanteissa, kun tarvitaan huomaamatonta apua puhelimen kautta, ja myös jos tarvitaan videon siirtoa.

SET - Tyylikkäät lasit HD-kameralla ja Spy-kuulokkeella = Suoratoisto WiFi/P2P:llä + Reaaliaikainen viestintä Spy-kuulokkeen kautta

Silmälasit FULL HD -vakoilukameralla + P2P-livevideolähetys + WiFi. Tyylikkäät vakoilulasit tallentavat ympäristöä huomaamattomasti ja ovat tyylikäs lisävaruste vapaa-aikaan. Näillä vakoilulaseilla tallennat tarkalleen sen, mitä näet, ja samalla sinulla on vapaat kädet välttääksesi epäilyt, että olet tallentamassa. Toinen etu on live-WiFi-siirto suoraan matkapuhelimeesi "Pro iCam" -sovelluksen kautta, joka on vapaasti saatavilla Androidille ja iOS :lle. Sovelluksen avulla voit katsoa skannatut kuvat, mutta myös toistaa jo tallentamiasi videoita. P2P-tuen ansiosta lasit voidaan liittää Internetiin matkapuhelimella, jonka kautta luot WiFi-hotspotin, jolloin ystäväsi voivat katsella suoraa internettietuetta.

Kamera on todella huomaamaton eikä sitä voi nähdä ollenkaan

Full HD -kamera vakoilulaseissa
Laseissa on sisäänrakennettu liiketunnistin, joka voi tallentaa liikkeen ja varoittaa sitten suoraan matkapuhelimeesi "Pro iCamin" kautta. Se on ihanteellinen, kun poistut toimistosta ja haluat saada tiedon poissaolosi aikana, tuleeko joku työpöytäsi lähelle. Otettu kuva tallennetaan Full HD -resoluutiolla 1920 x 1080p nopeudella 25 kuvaa sekunnissa microSD-kortille 128 Gt:n enimmäiskapasiteettiin asti. Lasit on varustettu integroidulla ladattavalla 220 mAh akulla, joka on sisäänrakennettu lasien runkoon. Akun lataaminen tapahtuu mukana toimitetun mikro-USB-kaapelin kautta.
wifi-kamera lasissa tuella 128gb

Vakoilulasit ovat täydellinen valinta sinulle tilanteissa, joissa sinun on tallennettava kokous salaa ilman epäilyksiä tallentamisesta. Suojalaseilla on laaja käyttöalue, sillä voit käyttää niitä myös loma-, konsertti-, urheilu- tai muuhun toimintaan, kun haluat tallentaa kokemuksiasi. Kun Full HD -lasit on liitetty tietokoneeseen USB:n kautta, ne toimivat muistikortinlukijana ja voit ladata tallentamasi videot ja valokuvat suoraan tietokoneellesi tai kannettavaan tietokoneeseen.

piilotettu wifi-kamera P2P-siirrolla

Silmälasien ominaisuudet:

plus Tyylikkäät aurinkolasit vapaa-aikaan kameralla
plus Full HD video
plus Liiketunnistin ilmoituksilla
plus WiFi ja P2P tuki
plus Käyttää microSD-kortteja 128GB asti

Lasin tekniset tiedot:

Siru: Hi3518E V200
Optiikka: 1,0 MP CMOS (OV9712
Valokuvan resoluutio: 4032x3024
Videon resoluutio: 1920x1080p
Kuvanopeus: 25 fps
Videon pakkaus: H.264
Kuvauskulma: 90°
Muistikortit: microSD-kortit 4-128GB
Akku: 220 mAh
Latausaika: 2-3 tuntia
Akun kesto: jopa 2 tuntia (työaika)
Verkkoyhteys: P2P, WiFi
Virtalähde: DC-5V
Virtajohto: micro USB
Järjestelmätuki: iOS, Android
Mitat: 30 mm x 30 mm x 150 mm
Paino: 160 g

Spy luuri bluetooth 5W vahvistimella uusin malli meistä jokainen tietää elämäntilanteet, joissa arvostaisit jos joku voisi neuvoa sinua tai auttaa vaikeassa tilanteessa kenenkään tietämättä. Se on suunniteltu opiskelijoille kokeiden aikana, kauppiaille liiketapaamisten aikana ja muihin tilanteisiin.

Vakoojaluuri on vallankumouksellinen laite, jonka avulla voit muodostaa yhteyden jonkun etäältä matkapuhelimesi tai lähettimen kautta ilman, että kukaan tietää sitä. Periaate on yksinkertainen, laita vain langaton vakoojakuuloke (jota ei näy sen pienen koon vuoksi) korvaasi ja ripusta kaulaan Bluetooth-kaulakoru (matkapuhelimen kanssa yhdistämiseen), jossa on ultrateho ja 5 W tehovahvistin. , jonka kautta signaali siirretään langattomasti kuulokkeeseen, jossa signaali muuttuu ääneksi.

Suosittelemme asiakkaille, että he eivät osta halpoja heikkolaatuisia vakoilukuulokkeiden jäljitelmiä vahvistamattomien myyjien kautta.

Meillä on 24 kuukauden takuu vakoilupuhelimelle. Asiantuntevaa neuvontaa ja palvelua. Vakoojakuulokkeet on muotoiltu niin, että ne sopivat täydellisesti tärykalvoon, joten niitä ei huomaa ollenkaan. Ne on valmistettu vaarattomasta materiaalista.

vakooja kuuloke
Suositun vakoojakuulokkeen uusin edistynyt malli . Edelliseen malliin verrattuna siinä on parannettu anatominen muoto, joka tiivistää korvan täydellisesti äänen vuotamista vastaan ympäristöön. Luuri koostuu herkästä vastaanottimesta (kelasta), vakaasta mikrokaiuttimesta , erittäin puhtaalla ja kirkkaalla äänellä sekä vähäisemmällä kohinalla.
vakooja-luuri Bluetoothilla
Kuuloke asetetaan yksinkertaisesti korvasi korvakäytävään. Luuriin on kiinnitetty läpikuultava koukku, jolla kuuloke on helppo ottaa pois. Luurin käsittelyn helpottamiseksi tarjoamme verkkokaupassamme magneettisen pinsetin . Pakkauksessa mukana akku, joka kestää jopa 7 tuntia.
vakoojan luuri

Kuulokkeen vakoojan ominaisuudet

plus Ammattimainen muotoilu, erinomainen äänenlaatu
plus Ergonominen muoto, kätevä käsittely
plus Akku: 1,55 V (337 SR 416SW) akun kesto jopa 7 tuntia
plus Mitat: 13 x 6 mm
plus Toimintataajuus: kaikki taajuudet
plus Bluetooth-yhteys mobiililaitteisiin.
plus Helppo hallita ja vastaanottaa puheluita.
plus Handsfree-tuki kaksisuuntaiseen viestintään.
plus Mahdollisuus aloittaa tallennus suoraan puhelimestasi - toistaa MP3-tiedostoja.
plus Puheaika yhdellä latauksella on jopa 12 tuntia, valmiustilassa jopa 130 tuntia.
plus Bluetooth-silmukka sisältää sisäänrakennetun 700 mAh:n litiumakun
plus Bluetooth-silmukka sisältää 5 watin vahvistimen
plus Integroitu mikrofoni

vakoilupuhelinten vertailutaulukko

Paketti sisältää

 • Lasit FULL HD -kameralla
 • Muistikortin lukija
 • Micro USB kaapeli
 • Ohjelmisto-CD
 • Manuaali laseille
 • Uusin vakooja-luuri
 • Mikrofoni
 • Bluetooth 5W - kaulalenkki
 • USB kaapeli
 • Muuntaja
 • Manuaalinen luuriin

Kommentit

Muita tuotteita