Turvallisuus asetettu autoon DOD RC500S GPS:llä ja DUAL 1080P -kameralla

SKU: 55-036 Minulla on kysymys
Valmistaja DOD
Tuotteiden saatavuus ennakkotilaus
Toimitusaika 1-3 viikkoa.
Kyllä! Me lähetämme sinne US
Hinta ilman ALV 366,66 U$
Hinta sis. ALV 440,00 U$
- +

Tuotteen kuvaus Turvallisuus asetettu autoon DOD RC500S GPS:llä ja DUAL 1080P -kameralla

Suojaus asetettu autoon DOD RC500S, jossa on GPS ja DUAL 1080P -kamera , jossa on kaksi objektiivia FULL HD -resoluutiolla vertaansa vailla olevalla laadulla ja tallennusnopeudella 30 fps. DUAL-kamera tunnistaa 1080P-resoluutiolla ja tehokkaalla polarisoivalla suodattimella (eliminoi valon heijastukset) sarja tunnistaa kohtauksen ennen ja jälkeen ajoneuvon e. Kuvan pakkaus H.264, MOV-tiedosto, datavirta n. 15 Mbps kullekin kanavalle. Minuutti 1080p 30 fps -videon resoluutiolla yhdeltä kanavalta on n. 110 Mt.

Rc500s kaksoiskamera

Kamerasarjassa on laajakulmalinssi jopa 145° etukameralla ja 140° takakameralla, jotka mahdollistavat todella laajakulmaisen näkymän autosi ympärille kalansilmäparametreja lähestyttäessä. Takakameran käyttö on valinnaista, etukameraa voidaan käyttää myös erikseen . Puhtaasti optisten parametrien osalta DOD RC500S vastaa DOD LS500W:tä (ja päinvastoin). Etu- ja takakameralle on myös mahdollista kääntää kuvaa 180° (kamera voidaan asentaa "päätä alas").

Etukamera on varustettu upouudella SONY STARVIS (Starlight Visibility) IMX291 -sensorilla, joka tarjoaa vallankumouksellisen yötilan jopa täydellisessä pimeässä! Sisäänrakennettu superkondensaattori Li-Ion-akun sijaan - parantaa kameran vastusta ja käyttöikää.

Teknologisesti tämä on "seuraavan sukupolven" autokamera - uusimmalla tekniikalla (optiikka, mikrosirut, toiminnot), joita automarkkinat tarjoavat.

DOD-yhtiön lippulaiva - uusi SMART-autokamerakonsepti

Sertifioitu videokamera käytettäväksi kaikkialla EU:ssa (eli Itävallassa, Saksassa ja muissa jäsenvaltioissa). Ne täyttävät teknisten standardien kriteerit ja niitä voidaan käyttää ajoneuvossa.


DOD RC500S:ssä on tyylikäs ja huomaamaton, lieriömäinen muoto ja todella minikokoiset mitat , joiden ansiosta se voi asentaa etukameran lähelle peiliä tuulilasin yläosassa. Tämän asennon ansiosta se ei häiritse näkymääsi, ja se on täysin huomaamaton ulkopuolelta katsottuna. Kompakti, vain 7,5 cm:n takakamera on kiinnitetty teipillä varustetulla 3M-telineellä. Kaapeliliitäntä kameroiden välillä on noin 5,5 m pitkä. DOD RC500S voidaan kytkeä 12/24V virtalähteeseen, joten sitä on mahdollista käyttää autoa lukuun ottamatta myös muihin ajoneuvoihin, kuorma-autoihin tai linja-autoihin. Etukamera on myös helposti kiinnitettävissä auton tuulilasiin 3M-kiinnitystelineellä, joka on helppo kiinnittää kameraan. DOD:n mukana tulee myös erittäin hyödyllinen lisävaruste - säädettävä pyöreä polarisoiva suodatin , joka vähentää tehokkaasti heijastuvaa valoa.

Tuki jopa 128 Gt:n micro SD -korteille (noin 18 tuntia tallennusta molemmista kameroista - 9 tuntia yhdelle kanavalle)


Kaksoiskamera rc500s

Tallennus tallennetaan molemmista kameroista ja yhdistettynä korkeaan ISO-herkkyyteen, jopa 12800, jolloin voit tarkkailla auton ympäristöä myös huonoissa valaistusolosuhteissa. Tämä ominaisuus on merkittävä turvallisuusbonus, kun tarkkailet autoasi poissaolosi aikana. Tämä tekee uudesta DOD RC500S:stä uuden johtajan turvallisuusmarkkinoilla, ei vain ajon videonauhoituksessa, vaan myös auton valvonnassa poissaolosi aikana .

Suuri etu on parannettu uuden sukupolven pysäköintitilajärjestelmä, joka alkaa tallentaa 15 sekuntia ennen kuin se havaitsee liikkeen. Näin varmistat, että sinulla on tallenne siitä, mitä tapahtui alusta loppuun sekä ajoneuvon edessä että takana olevista kameroista . Kun jatkat ajamista, kamera siirtyy takaisin tallennustilaan silmukkatilassa.

Autojen turvallisuuden ja valvonnan markkinoiden johtaja

Pysäköintitilan DOD rc500s kamera

Videokamera tukee micro SD -kortteja 128 Gt asti (vakiokamerat 32 Gt asti). Onnettomuuden, voimakkaan jarrutuksen tai auton kallistumisen sattuessa kamerasarjassa on G-sensoritoiminto, joka suojaa tiedostot iskuilta. Hätätilanteessa käyttäjät voivat myös suojata olemassa olevan tiedoston manuaalisesti painamalla pitkään "SOS"-painiketta. FULL HD -autokamerasarja edistyneellä WDR 2.0 -tekniikalla ja WiFi-yhteydellä on luotettava kumppanisi teillä.

Kaksi RC500S -autokamerasarjaa FULL HD- ja WIFI-tuella

Älykäs DOD (Android / iOS) -sovellus älypuhelimille tai tablet-laitteille, jossa WiFin kautta yhdistämisen jälkeen voit toistaa matkavideosi, seurata nykyistä sijaintiasi google mapsin kautta tai muuttaa kameran asetuksia.
Wifi-tukisovellus dod rc500s
Tuotteen ominaisuudet:
  • 1080p HD-videotallennus
  • Laaja katselukulma - 145° etukamera, 140° takakamera
  • Tiedostojen suojaus G-sensorilla
  • SOS-toiminto - Lukitustoiminto
  • Pysäköintivalvonta
  • Kehittynyt WDR 2.0 -tekniikka
  • WiFi-yhteys
  • Tehokas säädettävä pyöreä polarisoiva suodatin
Kaksi FULL HD 1080p -videotallennusta
Ajoneuvon etu- ja takanäkymä tallennetaan 1080p-laadulla korkealla FULL HD -resoluutiolla. Lisäksi kuva tallennetaan 145° etukameran ja 140° takakameran erittäin laajalla katselukulmalla täydellisen suojan takaamiseksi.

Rc500s full hd resoluutio

Laajennettu ISO-alue jopa 12800 asti
DOD RC500S:ssä on uusi Sony STARVIS CMOS -kenno, jonka herkkyys on parantunut paitsi normaalissa valaistuksessa myös huonoissa valaistusolosuhteissa. Parannettu kantama lisää nopeasti liikkuvien kohteiden kirkkautta yöllä. Kamera pystyy nyt tallentamaan entistä enemmän yksityiskohtia erittäin heikossa valaistuksessa.

Rc500s iso 12800

Kehittynyt WDR 2.0 -tekniikka
Upea video missä tahansa valossa ja tasapainoinen valotus kaikissa olosuhteissa. Tekee yökuvista kirkkaampia ja vähentää valon altistumista kauneimman kuvan saavuttamiseksi.

Rc500s wdr -tekniikka

Suuri f/1.6-aukko, korkea suorituskyky hämärässä
Suuri aukko heijastaa kuvauksen aikana sensoriin osuvan valon määrää. Mitä suurempi aukko on (tpienempi luku f), sitä enemmän valoa kameran anturi sieppaa. Leveimmällä aukolla, joka on 66 % suurempi kuin markkinoiden kilpailijat, DOD-kamerat tuottavat terävimmän kuvan.

Rc500s etu- ja taka-aukko f/1.6

6G terävä lasilinssi
6 elementin terävä linssi, joka on valmistettu kuudesta lasikerroksesta, tarjoaa upean, puhtaan ja vääristymättömän kuvan

Rc500s 6g lasilinssi

Laaja kuvakulma 145°
Kuvanotto laajassa 145° katselukulmassa optimaalisen peiton ja selkeyden takaamiseksi. Etukamera on varustettu äärimmäisen laajakulmaisella linssillä, mikä lisää kuvausaluetta, koska auton etuosan panoraamanäkymä tallentaa kaikki sivut ilman vääristymiä (eli ei vääristyneitä kuvia).

Rc500s laaja katselukulma

Säädettävä pyöreä polarisoiva suodatin - vähentää tehokkaasti heijastunutta valoa
Säädettävä suodatin poistaa tuulilasin häikäisyn ja samalla lisää kylläisyyttä. Vähentää ei-toivottuja heijastuksia ja liiallista valotusta tai polarisaatioefektejä varmistaakseen parhaan kuvanlaadun ja suojatakseen objektiivia.

Rc500s linssin polarisoiva suodatin

WiFi-yhteys - etäkatselu ilmaisella sovelluksella
Sinun ei tarvitse enää odottaa, jos haluat toistaa jännittäviä hetkiä. Siirrä tai visualisoi vain tiedostoja kameran muistikortilta suoraan älypuhelimeesi/tablettiisi DOD APP -sovelluksen kautta.

Rc500s wifi-yhteys

Pysäköintivalvonta
Pysäköintivalvontaan olet tyytyväinen myös pysäköidessäsi ja poistuessasi autosta. Parannettu pysäköintitila , joka käynnistyy automaattisesti 10 minuuttia ajoneuvosta poistumisen jälkeen. Kun jatkat ajamista, kamera siirtyy takaisin tallennustilaan silmukassa. SONY STARVIS -sensorin avulla voit myös nauttia etukameran vallankumouksellisesta yönäkyvystä ja jopa täydellisessä pimeydessä.

dod Rc500s pysäköintivalvonta

Jos etu- tai takakamera havaitsee liiketunnistuksen tai törmäyksessä, se aloittaa videon tallennuksen ja lukitsee tiedoston. Videokamera aloittaa tallennuksen 15 sekuntia ennen liikkeen tai törmäyksen havaitsemista, mikä varmistaa, että sinulla on tallenne tapahtuneesta alusta loppuun. Edellytyksenä on, että kameran on saatava virtaa auton akusta käyttämällä kaapelisarjaa kiinteään asennukseen ajoneuvoon DOD DP4.

Voit katsoa , ​​kuinka parannettu pysäköintitila toimii tästä videosta:

GPS-prosessori 10 Hz nopeudella
Integroitu nopeimpaan 10 Hz GPS:ään, joka tallentaa tarkempia tietoja ajoneuvon sijainnista ja nopeudesta. Voit tallentaa reitin kartalle katsoessasi videoita DOD-soittimessa. Se on tällä hetkellä nopein videokameroissa käytetty GPS-päivitys.

Rc500s gps prosessori

DOD GPS Player V2.0
DOD GPS Player 2.0:n uusi versio parannetulla käyttöliittymällä on entistä selkeämpi. Se näyttää FULL HD -videotallenteita reaaliaikaisilla tiedoilla, kuten ajoneuvon nopeus, GPS-koordinaatit, ylikuormitus. Internet-yhteys näyttää ajoneuvon nykyisen sijainnin Google Mapsissa.

Rc500s dod soitin

Nopeustutkan tunnistus
Järjestelmä muistuttaa, että olet lähellä nopeusrajoituspaikkaa ja johon voidaan sijoittaa tutka, jotta voit hidastaa nopeutta. Vältä ansoja ja pidä ajo aina hallinnassa.
* Tällä hetkellä järjestelmä tukee seuraavia maita: USA, CA, UK, NO, PL, NL, BE, AU.

Kellonajan ja päivämäärän synkronointi
Automaattinen ajan kalibrointi, manuaalisesta ajan säädöstä riippumatta. Sisäänrakennetun 10x nopeuden GPS-prosessorin ansiosta se voi kalibroida tarkasti paikallisen ajan ja tallentaa sen automaattisesti kameran muistiin.

G-sensorin suoja iskuja vastaan
Onnettomuudessa, hätäjarrutuksessa tai auton kallistuessa se suojaa automaattisesti kaikki tallennetut ja nykyiset tietueet. Tällä ominaisuudella tiedostoja ei poisteta tai kirjoiteta päälle edes aikasilmukassa tallennettaessa.

Manuaalinen tiedostojen lukitus - SOS-suojaus
Hätätilanteessa sen avulla käyttäjät voivat suojata olemassa olevan tiedoston painamalla pitkään "SOS"-painiketta, mikä pitää tiedoston pois tallennussilmukasta ja suojaa muilta tiedostoilta ylikirjoitukselta.

Automaattinen tallennus ja sammutus
Kun ajoneuvo on käynnistetty, kamera aloittaa automaattisesti tallennuksen. Kun sammutat moottorin, kamera sammuu automaattisesti painamatta mitään painiketta.

Loop-tallennus - Syklinen tallennus
Kun asetetun microSD-kortin tallennustila on täynnä, se voi automaattisesti korvata vanhemmat tiedostot uusilla, jolloin tiedostot poistetaan jatkuvasti uudelleen.

Tukee 128GB Micro SD -kortteja
4x parempi muistiyhteensopivuus verrattuna vanhempiin kameramalleihin, tukee jopa 128 Gt micro SD -muistia yli 18 tunnin tallennusajalla.

Tuotetiedot:
Videon resoluutio: etukamera: 1920x1080 @ 30 fps, takakamera 1920x1080 @ 30 fps
Anturi: SONY STARVIS CMOS-anturi
Laajakulmainen etulinssi: 145°
Laajakulmainen takalinssi: 140°
Etuaukko: f/1,6
Taka-aukko: f /1,6
ISO-herkkyys: jopa ISO 12800
Videomuoto: MOV
Tallennusvälineet: Micro SDHC/SDXC Class 10 (jopa 128 Gt)
Ääni: mikrofoni ja monokaiutin (mukana)
Akku: superkondensaattori
Tuloteho: 5V 1,5A
Etukameran mitat: 122 (S) * 35,8 (L) * 60,6 (V) mm
Takakameran mitat: 75,2 (S) * 26 (L) * 38,8 (V) mm
Etukameran paino: 120 g
Takakameran paino: 41 g
Käyttölämpötila -20°C ~ 65°C, (-4°F ~ 149°F)

Mukana toimitetut tarvikkeet:

1x Profi autokamera DOD RC500S liimapitimellä
1x Takakamera tarratelineellä
1x CPL-suodatin
1x autolaturi 12-24V (4M jatkojohto)
1x liitäntäkaapeli takakameraan (5M)
1x liimasarja kameran pidikkeeseen
1x Manua

Rc500s tarvikkeet

Kommentit

Muita tuotteita