Tyylikäs kello WiFi HD -kameralla + IR LED + 8GB muisti

SKU: 10-108 Minulla on kysymys
Valmistaja OEM
Tuotteiden saatavuus ennakkotilaus
Toimitusaika 1-3 viikkoa.
Kyllä! Me lähetämme sinne US
Hinta ilman ALV 119,16 U$
Hinta sis. ALV 143,00 U$
- +

Tuotteen kuvaus Tyylikäs kello WiFi HD -kameralla + IR LED + 8GB muisti

Tyylikäs kello WiFi HD -kameralla, IR LED 8GB muistilla. Tämä on huipputekninen yhdistelmä muotikelloista ja piilotetusta vakoojakamerasta HD-resoluutiolla 1280x720P ja 90º katselukulmalla ja sopii kaikkiin tilaisuuksiin ja kaikkiin asuihin, mutta nämä kellot sisältävät huomaamattoman vakooja wifi-kameran ja valokuvakameran yhdessä. Sinulla on kamera tai valokuvakamera missä tahansa ja milloin tahansa tallentaaksesi kauniita hetkiä tai tärkeitä tietoja.

Osta tämä vakoojakello verkkokaupastamme ja pidä HD-kamera aina "käsillä". Sisäinen sisäänrakennettu muisti jopa 8 Gt takaa riittävän kapasiteetin videolle, äänelle ja valokuville. Muistikapasiteettia voidaan tarvittaessa laajentaa 32 Gt :iin vaihtamalla microSD-kortti, joka on kellon takakannen alla. Kellossa on yksi sisäänrakennettu ultrakirkas LED-diodi , joka voidaan kytkeä päälle manuaalisesti lisävalaistusta varten, ja kaksi IR-yöLEDiä, jotka auttavat kuvaamaan videota heikossa valaistuksessa. Erittäin kirkasta LED-diodia voidaan käyttää myös hätävalona. Rannekorun sisällä on myös pieni sisäänrakennettu kompassi.

kamerakello

Kelloissa on myös WiFi, ja sen ansiosta voit liittää kellon matkapuhelimeesi tai tablettiin Plug2view-sovelluksen kautta Android- ja iOS-tuella. Sovelluksen voi ladata Google Playsta tai QR-koodilla, joka löytyy ohjekirjasta. Sovelluksen kautta voit nähdä videon online-lähetyksen matkapuhelimesi kamerasta. Videomateriaalia voi tallentaa suoraan kellon microSD-kortille tai wifin kautta matkapuhelimeesi. Sovelluksessa voit asettaa kameran käynnistyksen, kun liikettä tai ääntä havaitaan. Tukee myös sähköpostin varoitusilmoitusta ja tietueen tallentamista suoraan pilveen.

tyylikäs wifi-kello

Ominaisuudet:

Wifi-kamera kellossa
Liiketunnistus ja tallennus pilveen
Toiminto videotallennus äänen kanssa ja valokuvien ottaminen
Ulkoinen muisti jopa 32 Gt
IR-pimeänäön ja LED-valaistuksen toiminto

Tekniset tiedot:

Sisäänrakennettu 8 Gt:n muisti laajennettavissa 32 Gt asti
LED-valaistus: 1 erittäin kirkas LED-diodi
Automaattinen IR-yönäkö - 2x IR LED
Kompakti muotoilu ja helppokäyttöinen
Resoluutio: 25 fps 1280x720p (HD)
Videomuoto: MP4
Kuvamuoto: JPEG
Kuvauskulma: 90º
Virtalähde: 360mAh
Äänitallenne: 5 neliömetriin asti
Minimivalaistus: 1LUX
Käyttölämpötila: -10ºC - +48ºC
Liiketunnistus: jopa 6 m
Liitäntä: USB Mini 4 Pin

Pakkaus sisältää:

1 x Katso WiFi-kameralla
1 x USB-kaapeli
1 x manuaali

Kommentit

Muita tuotteita