Vakoilulasit FULL HD -kameralla kaukosäätimellä

SKU: 10-170 Minulla on kysymys
uusi Vakoilulasit FULL HD -kameralla kaukosäätimellä
Valmistaja OEM
Tuotteiden saatavuus ennakkotilaus
Toimitusaika 1-3 viikkoa.
Kyllä! Me lähetämme sinne US
Hinta ilman ALV 155,84 U$
Hinta sis. ALV 187,00 U$
- +

Tuotteen kuvaus Vakoilulasit FULL HD -kameralla kaukosäätimellä

Tyylikkäät vakoilulasit kaukosäätimellä ja FULL HD -kameralla 1920x1080P nopeudella 30 fps täydelliseen huomaamattomaan videotallennukseen äänellä. Full HD -kamera on piilotettu täydellisesti lasien kehykseen , joten se ei aiheuta epäilyksiä ympäristöstä, ei näkyvää linssiä . Kamera skannaa yksisuuntaisen läpinäkyvän muovin läpi, joka takaa sen salassapidon ja ei näy paljaalla silmällä missään kulmassa tai taustavalolla. Kameran ottama kuva on otettu Full HD 1920x1080 -tarkkuudella 30 fps äänen kanssa . Käyttö on yksinkertaista, lasien rungossa olevalla kosketuslevyllä tai mukana tulevalla kaukosäätimellä , joten sinun ei tarvitse koskea lasiin ollenkaan niitä käyttäessäsi. Vakoilulasit FULL HD -kameralla ja kaukosäätimellä + 16 Gt:n muistilla . Tyylikäs muotoilu tekee niistä upean huomaamattoman vakoojalisäyksen asuisi.

Kameralla varustetuissa laseissa on tummat aurinkolinssit.

Full HD -kamera lasissa

280 mAh akku on sisäänrakennettu rungon oikealle puolelle. Yhden akun akun kesto on noin 75 minuuttia tallennusta. Tallenteet tallennetaan 16 Gt :n sisäiseen muistiin, johon mahtuu jopa 2 tuntia tallennusta. Kun lataat akkua, irrota kehyksen vasen puoli ja liitä se verkkolaturiin mini 8pin USB:n kautta. Suuri etu on, että pakkauksessa on vielä yksi varavarsi akulla, jonka kiinnität laseihin samalla kun lataat toista akkua. Näin voit tallentaa videota jatkuvasti. Arvostat myös akun lataustoimintoa Powerbankin kautta, mikä varmistaa, että sinulla on aina ladattu akku käsillä. Kun olet liittänyt Full HD -lasit tietokoneeseen, voit toistaa tallennettuja videoita tai käyttää sisäistä muistia tietojen tallennusvälineenä.

vakoilulasit piilotetulla HD-kameralla

Vakoilulaseilla tallennat tarkalleen näkemäsi kädet vapaina. Full HD -lasit ovat täydellinen valinta sinulle, jos haluat tallentaa kokouksen huomaamattomasti tai moniin muihin tilanteisiin, joissa sinun on kuvattava video paljastamatta. Suojalaseilla on laaja käyttöalue, sillä niitä voi käyttää vaikkapa lomalla, konsertissa tai erilaisia elämänkokemuksia tallentaessa.

lasissa oleva vakoojakamera huomaamattomaan äänivideon tallentamiseen

Ominaisuudet:

Vakoilulasit kameralla
Full HD -resoluutio 1920x1080P nopeudella 30 fps
Kaukosäädin
2x varavarsi 280 mAh akulla

Tekniset tiedot:

Optiikka: Cmos 2.0 Mega
Videon resoluutio: 1920x1080
Kuvasuhde: 30 fps
Videomuoto: AVI
Pyyhkäisykulma: 70°
Sisäinen muisti: 16 GB
Videon koko: 16 Gt riittää 2 tunnin videotallennukseen
Akku: 280 mAh
Akun kesto: n. 75 min

Paketinsisältö:

1x Spy-lasit HD-kameralla
1x kaukosäädin
2x Varavarsi akulla
1x vähennys lataamiseen USB-kaapelilla
1x USB-kaapeli
1x puhdistusliina
1x lasikotelo
1x manuaali

Kommentit

Muita tuotteita