Veho Pebble Pro XT-13200mAh - kannettava akku

SKU: 11-037 Minulla on kysymys
Valmistaja /
Tuotteiden saatavuus ennakkotilaus
Toimitusaika 1-3 viikkoa.
Kyllä! Me lähetämme sinne US
Hinta ilman ALV 90,75 U$
Hinta sis. ALV 108,90 U$
- +

Tuotteen kuvaus Veho Pebble Pro XT-13200mAh - kannettava akku

Veho Pebble Pro XT-13200mAh kannettava akku ja laturi matkapuhelimiin, MP3-soittimiin, GPS-laitteisiin, kameroihin ja moniin muihin tuotteisiin.

PEBBLE™ Pro-XT 13200mAh kannettava akkulaturi mobiililaitteille ja kannettaville

PEBBLE™ Pro-XT on pakollinen lisävaruste kaikille niille, jotka huomaavat olevansa vähissä virransyötössä matkoilla tai ollessaan poissa virtalähteestä pitkiä aikoja. PEBBLE™ Pro-XT:ssä on 10 liitintä suosituimmille kannettaville tietokoneille/kannettaville/tableteille ja 5 liitintä suosituimmille puhelimille (Samsung/Micro USB/Mini USB).

PEBBLE™ Pro-XT:llä on kyky valita oikea jännite laitteellesi ja mahdollisuus ladata sekä kannettavaa tietokonetta että puhelinta samanaikaisesti. PEBBLE™ Pro-XT toimitetaan monialuelataussovittimen kanssa, joten voit ladata missä tahansa lopullisessa määränpäässäsi.

Se ei vain lataa suosittuja mobiililaitteita, kuten iPhonea (omaa kaapelia käyttämällä), Blackberryä, iPadia, se lataa myös yleisimpiä kannettavia.

Massiivisen 13 200 mah:n tehonsa ansiosta se voi ladata iPhonen yli 10 kertaa ja 5 eri matkapuhelinkärjellä ja 10 eri kannettavan kärjellä (16v & 19v 3,5A ulostulolla) se on todella universaali.

*Huomaa, että tämä tuote ei sisällä Apple Lightning -liitintä*


Avainominaisuudet: Veho Pebble Pro XT-laturi ja akku kannettavalle tietokoneelle ja tabletille

- Massiivinen 13 200 mAh:n kapasiteetti, joka pystyy laajentamaan suosituimpien kannettavien tietokoneiden/verkkokirjojen/tablettien tehoa 3,5 ampeeriin vähintään 2–5 tunnin käyttöajalla (riippuu laitteen spesifikaatioista)
- 10 liitintä suosituimmille kannettaville tietokoneille/verkkokirjoille/kannettaville ja 5 kannettavan laitteen liitintä Blackberrylle/älypuhelimille/muille kannettaville USB-laitteille
- Automaattinen sammutustila suojaa oikosululta, ylivirralta, ylilataukselta ja ylipurkaukselta
- Kaksiporttinen lataus kannettavalle tietokoneelle ja puhelimelle samanaikaisesti
- Toimitetaan usean alueen päälataussovittimella, joka on täydellinen lataamiseen liikkeellä ollessasi missä tahansa maassa.

Laatikko sisältää:

- Pebble Pro
- 10 liitintä kannettaville tietokoneille
- 5 liitintä puhelimille
- Usean alueen lataussovitin
- Pussi
- Käyttöopas

Huomaa, että VCC-A010-PRO-XT ei tällä hetkellä sisällä vihjettä minkä tahansa Macbookin lataamiseen. Huomaa myös, että PEBBLE™ Pro-XT on suunniteltu vain kannettavien ja kannettavien tietokoneiden lataamiseen tasavirtaportin kautta ja USB-ladattavien laitteiden lataamiseen USB-portin kautta. Se ei lataa muita elektronisia laitteita, jotka eivät kuulu kumpaankaan näistä luokista.


Veho Pebble Pro-XT akku ja laturi kannettavaan tietokoneeseen ja tablettiin

Kommentit

Muita tuotteita