Virhe - langaton etäkuuntelu jopa 500 metriin

SKU: 09-043 Minulla on kysymys
Valmistaja OEM
Tuotteiden saatavuus ennakkotilaus
Toimitusaika 1-3 viikkoa.
Kyllä! Me lähetämme sinne US
Hinta ilman ALV 82,50 U$
Hinta sis. ALV 99,00 U$
- +

Tuotteen kuvaus Virhe - langaton etäkuuntelu jopa 500 metriin

Virhe - langaton etäkuuntelu jopa 500 metriin asti. Laitteen käyttö on todella monipuolista, oli kyse sitten ihmisten välisestä keskustelusta tai työtilojen tarkkailusta tai muusta huoneessa olevista merkinantolaitteista .

Kuuntelulaite puheen tallentamiseen 500 metrin säteellä. Yksinkertainen mutta tehokas langaton vakoilulaite keskustelujen tai muiden ympäristöäänten sieppaamiseen. Se on langaton laite, jolla voit kuunnella ääniä jopa 500 metrin etäisyydeltä. Talojen tai muiden rakennusten kohdalla tehokas sieppausetäisyys on 300 metriä.

Käsittely laitteella on ehdottoman helppoa kaikille. Aseta vain lähetin kytketyllä paristolla haluttuun paikkaan, kytke vastaanotin päälle kytketyillä kuulokkeilla ja voit kuunnella mitä lähettimen ympärillä tapahtuu. Vastaanotetun äänen laatua voit yksinkertaisesti parantaa virittämällä kanavaa vastaanottimessa. Sieppaussignaalia voidaan myös parantaa kääntämällä lähettävän laitteen antennia. Kuuntelusignaalia voidaan myös vahvistaa kääntämällä sopivasti lähettävän laitteen antennia.

bugi - keskustelujen kuunteleminen

Laitteen käyttö on todella monipuolista. Laadukkaan mikrofonin, integroidun lähetinlaitteen ansiosta pystyt vastaanottamaan korkealaatuista ääntä, oli kyse sitten ihmisten välisestä keskustelusta, työtilojen valvonnasta tai muista huoneessa olevista signalointilaitteista.

Tuotetiedot:

Vastaanottimen mitat: 78,8 mm × 50 mm × 16,5 mm
Vastaanottimen paino: 53 g (akun kanssa)
Käyttöjännite: 3,7V
Käyttövirta: 20-30 mA
Lähettimen (mikrofonin) mitat 27 mm x 19,5 mm x 15 mm
Lähettimen paino: 10 g (ilman paristoa)
Lähettimen jännite: 9 V
Lähettimen virta: 15-40 mA


Lisätarvikkeet:

1x Kuuntelulaite - vastaanotin
1x kuuntelulaite - lähetin
1x 3,7V litiumparisto
1x 9V akku
1x kuulokkeet (3,5 mm liitin)
1x USB-latauskaapeli
1x manuaali

Kommentit

Muita tuotteita